Speler en belofte 2021

Speler en belofte 2021

Het golfjaar loopt ten einde en de jeugd maakt zich op voor de winterstop.
Normaal sluiten we altijd af met de Sinterklaaswedstrijd, maar dat kon dit jaar niet doorgaan. Daarom hebben we de speler en de belofte van het jaar in de les verrast.
 
De belofte van dit jaar is een ’talent in de dop’ geworden. Dit jaar heeft de jeugdcommissie vele wedstrijden mogen organiseren. Er was veel animo om deel te nemen. De jongste jeugd heeft zich dit jaar goed laten zien in onze wedstrijden. De belofte van dit jaar viel op door zijn enthousiasme tijdens de wedstrijden, de aanwezigheid en inzet tijdens de lessen en de extra oefening in de baan en op de oefenfaciliteiten. Een voorbeeld voor de anderen en een aantal mooie resultaten op het podium in onze eigen wedstrijden en ook bij de Twentsche Golfclub.
De belofte van dit jaar is Gian Kulahina. Wij hopen dat hij volgend jaar met dezelfde inzet en enthousiasme het golfjaar kleur geeft.
 
De speler van het jaar heeft wederom laten zien dat hij zich echt inzet voor de golfsport. De speler van het jaar is Jip Kockmann. Naast het trainen bij onze Vereniging, speelt hij ook in de jeugdselectie van de NGF voor spelers en speelsters tot 14 jaar. Iedere week traint hij daarvoor ook regionaal en speelt hij mee in de wedstrijden van o.a. de NGF. We zien hem bij onze eigen jeugdwedstrijden en dit jaar werd hij ‘Strokeplay Clubkampioen’ bij de jeugd. Ook zien we Jip bij de wedstrijden van de Maandbeker 1 en kreeg hij dit jaar een wildcard voor de Overijsselse Kampioenschappen in Ommen, waar hij een prima 11e plek speelde.
 
Jip zien we vaak trainen op de oefenfaciliteiten en ook in de baan. Volgend jaar is hij opnieuw geselecteerd voor de jeugdselectie en dat is een zeer knappe prestatie die ook volgend jaar veel inzet en tijd zal kosten. 
 
Wij feliciteren beide spelers met deze onderscheiding!
 
We hebben veel jeugd mogen zien die deelnamen aan onze eigen wedstrijden en hopelijk worden zij uitgedaagd ook te gaan deelnemen aan de maandbeker en enkele wedstrijden buiten de eigen vereniging. Een mooie uitdaging om ook speler van het jaar te worden!
 
Lesdiploma’s 

Omdat de lessen van de jeugd de winterstop naderen hebben de spelers hun golfdiploma’s ontvangen die uiteindelijk gaan leiden tot het behalen van hun handicap. Ook deze spelers feliciteren we met de behaalde diploma’s en we wensen allen fijne feestdagen toe, veel oefenplezier en tot ziens in het nieuwe golfjaar.
 
 
Bedankt

Tot slot bedanken we alle ouders en sponsoren die ons dit jaar geholpen hebben de activiteiten van de jeugd tot een succes te maken!