Spectaculair jubileumfeest hoogtepunt Sybrookjaar

Spectaculair jubileumfeest hoogtepunt Sybrookjaar

Tijdens het jubileumfeest van afgelopen zaterdag is uitgebreid stilgestaan bij het vijfentwintig jarig bestaan van de club. Het werd een fantastisch feest inclusief een grote tent achter het clubhuis, live muziek, heerlijk eten en 280 dolenthousiaste gasten.

Het begon al bij aankomst. Oud clubkampioen Tim Nuyts trad op als verkeersregelaar. Al snel bleek dat Tim ook deze taak zeer serieus nam en niks aan het toeval overliet, mede getuige zijn fluoriserende outfit. Vervolgens snel naar binnen voor een glaasje bubbels en een persoonlijk welkom door het organisatiecomité.

Dat welkom werd nog eens dunnetjes overgedaan door voorzitter Henk van der Sijs, die de leden meenam naar het ontstaan van de club, 25 jaar geleden. Aan historisch besef geen gebrek… Toen was het woord aan Hans Blaauw, die vanuit het Rijk Golfbanen de club van harte geluk wenste. Het Rijk Golfbanen nam van de gelegenheid gebruik om de vereniging te faciliteren met een nieuwe prijzenkast!

Daarna werd het feest ingezet en het was zo’n avond waarop alles leek te kloppen. Zo was er een heerlijk pastabuffet, visbuffet en zelfs een derde tafel volgepakt met de lekkerste gedroogde vleeswaren ontbrak niet. Daarmee was het nog niet klaar, want gedurende de avond werden de gasten verwend met een keur aan lekkernijen, geserveerd als een running dinner. 

Ook het entertainment was ronduit spectaculair. Er was een illusionist, waarvan menig lid nog zwetend wakker wordt. Ontzettend knap en niet te bevatten hoe sommige trucs tot stand komen. De muziek was weergaloos, het hoogtepunt van de avond en perfect afgestemd op de groep. De bands New Timeless en Enorm brachten de zaal vanaf minuut 1 in extase. Het geheel werd aan elkaar gepraat door onze eigen Cor Snijders. Mooi om te zien hoe jong en oud genoot van alle oude en nieuwe klassiekers.

Op korte termijn volgen meerdere foto- en sfeerverslagen van deze avond.

Dank aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van het Jubileumfeest. In het bijzonder Het Rijk van Sybrook en het organisatiecomité onder leiding van Willem Janssen, Bill Engbers en Brigitte Christenhusz. Laat het volgende jubileum maar komen!