Leuke jeugdwedstrijden in december!

Leuke jeugdwedstrijden in december!

De Sinterklaaswedstrijd voor de basisschooljeugd was de perfecte samenvatting van het jaar. (Helaas) gemiste birdieputs en triplebogeys, zon, donkere wolken, regen, sneeuw en zelfs hagel! Hat laatste was wel een uitdaging, want zoals op de foto te zien, is een green onder 2 cm hagel een speciale soort “tijdelijk water” die lastig te ontkomen is. Dus was het hagel wegkrabben met de putter! Onze jongens Elias en Paul hadden er geen last van en hebben de 9 holes wel dapper afgemaakt. De heel jonge jeugd liet het terecht na de hagel wel bij 4 holes zitten en vermaakte zich in het warme clubhuis. De afsluiting met en mooie toespraak van Henny, liedjes, cadeautjes en uiteraard twee grappige zwarte pieten maakte er en mooie dag van. Wat jammer dat de wat oudere golfers niet ook wilden spelen, dan was Sinterklaas misschien ook even gekomen.

Groeten, Tomas Golz

 IMG_4264 IMG_4270

Glow in the Dark Wedstrijd

Beste golfers,

Zaterdag 14 november 2015 hadden wij weer de jaarlijkse Glow-in-the-Dark-wedstrijd. Veel ouders deden ook mee. We speelden 6 holes, bestaande uit: zuid 1, zuid 2 (opgedeeld in twee holes), zuid 3, oost 5 en oost 6. Eerst gingen we met z’n allen eten,  en zoals op de foto te zien is was dat erg lekker. Daarna begon de wedstrijd. Jammer genoeg regende het wel.

Iedereen speelde met een lichtgevende bal, de hele baan was verlicht. Net zoals voorgaande jaren was deze wedstrijd weer top geregeld! Na anderhalf uur waren we weer terug in het clubhuis. Vrij snel volgde de prijsuitreiking.

Vriendelijke golfgroet,

Joep Vos

IMG_5848