Sinterklaaswedstrijd jeugd

Sinterklaaswedstrijd jeugd

De Sinterklaaswedstrijd is een feit.

Zondag 26 november hebben Sinterklaas en zijn Pieten onze club een bezoek gebracht. Gelukkig was dit ten tijde van onze jaarlijkse Sinterklaaswedstrijd. Sinterklaas had een paar uurtjes vrij dus kwam hij swingend onze club binnen en heeft hij alle jeugdleden met veel plezier zien spelen.

Het was een prachtige dag met 34 enthousiaste deelnemers en veel gezellige ouders. Er werd een 6- en 9-holes greensome pro-am gespeeld om de verjaardag van Sinterklaas alvast te vieren. 34 deelnemers hebben gestreden om de prijzen.

De resultaten waren als volgt: 9-holes Noord #1 Florian Smit samen met Jip Kockmann en op #2 de zusjes Jade en Liz Kampstra. 9-holes Oost #1 Anthonie Heinhuis samen met Gian Kulahina en op #2 Quinten Dijkstra samen met Mick Slager.

De 6-holes wedstrijd was een gelijkspel tussen Annelie Weerstra samen met vader Job en Filip Weerstra samen met Nout Vos.

Na de wedstrijd konden alle spelers langs bij Sinterklaas en kregen ze een cadeautje van de Pieten. Het was een geslaagde en gezellige dag, Sinterklaas en zijn Pieten kunnen dan ook niet wachten om volgend jaar weer langs te komen!