Sinterklaas brengt bezoek aan Sybrook

Sinterklaas brengt bezoek aan Sybrook

Ook dit jaar heeft Sint weer tijd gevonden in zijn drukke schema voor een traditioneel bezoek aan G&CC ’t Sybrook. Geflankeerd door twee talentvolle pieten, was Sinterklaas de gehele dag aanwezig. Als eregast mocht Sint zelfs de prijsuitreiking voor zijn rekening nemen. Vanzelfsprekend was hij zijn grote boek niet vergeten en werd menig lid op passende wijze in het zonnetje gezet.

Maar er moest natuurlijk eerst worden gegolfd. En wel onder uitdagende omstandigheden, want het was niet geheel droog. Natuurlijk was er ook voor de jeugd een aparte wedstrijd. Zij speelden 9 & 4 holes. De niet-gelovigen moesten voor straf 18 holes spelen en dat bleek een fysieke uitdaging. Er viel regelmatig regen, stond er een stevige bries en het was het al met al kil. Kortom, er moest gewerkt worden!

Uiteindelijke winnaars en daarmee het best bestand tegen de zware omstandigheden waren Paul Soer en Erwin Kamp. Als volharde Heerencuppers wonnen ze in een relatief klein deelnemersveld.

Sinterklaas trekt de komende dagen verder door het land. Voor de wedstrijdcommissie was dit de laatste activiteit van 2018. De komende maanden zullen we u beetje bij beetje informeren over het nieuwe seizoen. Voor nu danken we u voor een fantastisch golfjaar en zien we u allen graag op de nieuwjaarsreceptie van 6 januari aanstaande.