SeniorenConvent sluit zomerseizoen af met diner

Ron Kershaw meest constante speler
 Woensdag speelden meer dan 70 senioren een shotgun, gelukkig in de vier droge uren van deze dag!

De baan was dus heel nat, vandaar dat iedereen mocht opteeën. Beter voor de baan!

De wedstrijd onder leiding van wedstrijdleider Frits Vasterd werd gewonnen door Rinus Olde Riekerink met 41 stablefordpunten.

Zo rond vijf uur verzamelde iedereen zich in het clubhuis om zich wat moed in te drinken voor wat er komen ging.

Dat was het Captain’s Dinner dat om 6 uur begon en waarvan het hoofdgerecht bestond uit een wildstoofpotje. De keukenbrigade verdient alle lof, want de meer dan 80 eters waren enthousiast over het diner. En de bediening: voortreffelijk!

De voorzitter vroeg bij het begin om een minuut stilte en wegens het overlijden van Freek Dalenoort.

Na het voorgerecht was het tijd om aan de zinderende spanning een einde te maken: wie was de meest constante speler van het zomerseizoen?

Gerrit Wevers houdt al meer dan 16 jaar bij, wie tijdens de qualifying wedstrijden gemiddeld het beste scoort. Om deze wisselbokaal te kunnen winnen moet je wel aan driekwart van deze wedstrijden hebben deelgenomen.Hoewel iedereen verwachtte dat er een Henk zou winnen, dat is immers traditie sinds 2010, was dit niet het geval. Nummer vier was Koos Fahner, de enige trouwens die aan alle qualifying wedstrijden deelnam, nummer 3 onze postzegelverzamelaar Jan Jansen van de Laak, nummer twee Ko Zurink en de winnaar was Ron Kershaw met een gemiddelde score van 32,33 stablefordpunten.

Na nog een aantal mededelingen van de voorzitter, die zijn best deed zijn toespraak tot het minimum te beperken, ging het diner verder.

Het was een heel gezellige en geslaagde bijeenkomst.

Bij het uitzwaaien wenste de voorzitter alle leden mooie feestdagen toe en vooral ook veel gezondheid. Hij riep iedereen op om op zondag 3 januari om 5 uur naar het clubhuis te komen voor de nieuwjaarsreceptie die is bestemd voor alle leden van onze vereniging.

 

Bé Obachter