SeniorenConvent in Sinterklaasstemming

SeniorenConvent in Sinterklaasstemming

Woensdag gingen viertallen heren de baan in om een Fourball Betterball te spelen. Al gauw bleek dat de baan kleddernat was, om geen ander sterker woord te gebruiken. Wordt ook wel eens verbonden met het woord snor… Lieslaarzen zouden geen overbodige luxe geweest zijn.
Kortom de bal rolde niet ver en als je een hoge bal sloeg, kon het zomaar gebeuren dat je hem niet kon terugvinden. Diep verborgen in de aarde.
Daarbij was het mistig en waterkoud. Kortom niet direct uitnodigende omstandigheden. Hulde daarom aan de heren die al deze elementen getrotseerd hebben. Na een warme douche was het goed toeven in het clubhuis. Toen nam de wedstrijdleider Henk Hoomans het woord.

(Het zal duidelijk zijn dat deze foto niet afgelopen woensdag is gemaakt, maar onder aanmerkelijk zonniger omstandigheden.
Weemoed…)

Henk verdient hulde, omdat hij de hele prijsuitreiking in de vorm van een humoristisch Sinterklaasgedicht had gegoten. De heren van het bestuur werden daarbij onder de loep genomen, maar ook de diverse prijswinnaars. Heel origineel!
De winnaars waren Frits Vasterd en Willem Lunshof met liefst 43 stablefordpunten. De tweede prijs was voor Ron Kershaw en Gerard Nieuwe Weme met 38 punten. Vooral Ron was in de laatste negen op dreef met een mooie serie “parren”.
Bovengenoemde Frits zorgde ook voor de “leary” en Freek Harberink nam de “longest “ voor zijn rekening.
Daarna moesten heel wat dames nog behoorlijk lang wachten op de terugkeer van hun gade, van wie velen maar moeilijk konden scheiden van de gezelligheid in het clubhuis…

B.O