SeniorenConvent in Münster

De tweede uitdag van het Convent voerde naar de plaats waar ons land in 1648 zijn onafhankelijkheid verkreeg. Begon de dag nog met redelijk weer, na de middag werden we getrakteerd op een bui die de hele verdere middag duurde.
Na een kort verblijf in het clubhuis van de golfclub Tinnen, reisden de heren af naar het Sybrook voor het slotdiner.

De voorzitter maakte na het voorgerecht bekend wie over de beide dagen- de eerste was in Nunspeet- de beste totaalscore had. Vanwege de regen hadden de scorekaarten nogal wat waterschade opgelopen, waardoor de dames van de golfbaan aldaar moeite hadden de resultaten te lezen. Het is hun vergeven.

Tijdens het diner liep de spanning op.

Wie oh wie zou het worden?

Derde werd Koos Fahner met 61 stablefordpunten over beide dagen. Tweede werd Karel de Zoeten met 63 en de glorieuze winnaar werd Henk Hoomans met 64 punten!

De voorzitter riep de aanwezigen op eens goed te kijken naar het Golf Plus arrangement, dat heel veel biedt voor weinig geld voor mensen die langer plezieriger willen golfen.

Vermeldenswaardig is ook wel, dat het eten voortreffelijk was, de bediening uitstekend, kortom het team van Danielle heeft uitstekend werk geleverd!

Volgend jaar gaan de senioren weer twee dagen achter elkaar op tournee met hotelovernachting, deelde de voorzitter mee. Dit werd met instemming ontvangen en daarmee kwam een einde aan een dag, waaraan de deelnemers met veel plezier zullen terugdenken. Gezelligheid troef! 

B.O.