Senioren Kampioenschap 9 holes 2023

Senioren Kampioenschap 9 holes 2023

Voor het eerst in het ruim 30 jarige bestaan van ‘t SYBROOK werd er op woensdag 26 juli j.l. om het senioren (9-holes) kampioenschap gespeeld.


Om de spanning extra te verhogen wordt het kampioenschap over 2 speeldagen beslist.
Gezien het grote aantal inschrijvingen was duidelijk te zien dat dit op prijs wordt gesteld.
Woensdag 26 juli was de eerste speelronde en het was duidelijk te merken dat er behoorlijk wat spanning op de ketel stond.


Cees Kaay was duidelijk de beste deze middag gevolgd door Henk Hoomans en Henk Kroes.
Helaas viel woensdag 02 augustus in het water, maar woensdag- de finaledag – 09 augustus was een prachtige zonnige dag. Zoals ook tijdens de KLM-OPEN worden de beste spelers samen in de laatste flight geplaatst en worden dan door het uitzinnige publiek op hole 18 (9) opgewacht en bejubeld.

 

Dat er veel spanning op die laatste/beslissende ronde staat was duidelijk te merken, de winnaar van de eerste ronde (Cees) eindigde nu slechts op plaats 14, ook voor Henk Kroes was de spanning teveel, plaats 9. Maar “ GOOD OLD “ Henk Hoomans had de spanning het best onder controle en eindigde in de top 3 wat uiteindelijk de EERSTE clubkampioen 9-holes Senioren opleverde.
Ook willen wij het bestuur van het “Senioren Convent” hartelijk bedanken voor de baancatering op de eerste speeldag en het bittergarnituur tijdens de prijsuitreiking 🏆
Gezien het enthousiasme ZEKER VOOR HERHALING VATBAAR ‼️🏌🏽‍♂️⛳️

 

Met sportieve groet, Jeha Heutink