Senioren Convent

Het SeniorenConvent (SC) is opgericht in 1994 en heeft na de beginjaren altijd meer dan 100 leden gehad, het is een actieve club waar sportiviteit en gezelligheid samengaan.

Alle mannen die lid zijn van GCC ’t Sybrook in de leeftijd 55+ met EGA handicap kunnen lid worden tegen betaling van een jaarlijkse contributie (thans €150), daarmee worden o.a. de kosten voor de prijzen en de diners gedekt.

Wij spelen het hele jaar door op woensdagmorgen een wedstrijd, gedurende het seizoen qualifying wedstrijden, zowel 9- als 18-holes, die worden afgesloten met een prijsuitreiking. Daarnaast kennen we ook een aantal speciale wedstrijden met aansluitend een diner met wijn.

Elk jaar spelen wij ook de Uitdagen op twee gastbanen, meestal in Duitsland, met diner en overnachting in een hotel. Voor deze dagen wordt een geringe bijdrage gevraagd, aan het eind van de tweede dag vindt de prijsuitreiking en het diner plaats op ’t Sybrook, waarbij naast de deelnemers ook de overige leden zijn uitgenodigd.

Leden die om welke reden dan ook niet meer kunnen of willen golfen, kunnen T-lid worden voor € 75; zij zijn elke woensdag welkom en zijn uitgenodigd voor alle diners. Op deze wijze blijven zij betrokken bij het SC.

Aan het begin van het seizoen organiseren wij de Voorjaarsbijeenkomst met drank en spijs, waarbij de partners ook aanwezig zijn.