Heren Senioren 2 (27 holes) W.W.W.

Heren Senioren 2 (27 holes) W.W.W.

Staand (vlnr): Gerard Twente (onze kleding sponsor), Koos Fahner (captain), Jan Venema, Karel de Zoeten (vice captain), Martin Ruiter, Anne Tip, Teun Post. Zittend: Ruud Vondeling en Gerard Nieuwe Weme. Niet op de foto: Wim Eijkelkamp en Bill Engbers (penningmeester)

Senioren 2 van ’t Sybrook is een groep van 11 mannen die in de competitie 27 holes lopen. De voorbereiding op de competitie begint al in 2016. Intensief overleg tussen captain en vice captain: welke spelers zijn er beschikbaar ? Gezien de handicaps van de spelers die we op het oog hadden zou er wellicht iets mogelijk kunnen zijn. Het motto in de voorbereiding was dan ook: W.W.W.

Bij een goede voorbereiding hoort ook een team building sessie. Onze mentale voorbereiding bestond uit een wandeling op vliegveld Twente tijdens een mooie sneeuwdag. Uiteraard ontbrak na afloop een borrel en erwtensoep niet. De neuzen stonden dezelfde kant op : Wij Willen Winnen.

Vervolgens zijn we op fysiek trainingskamp gegaan in Assen. Vanwege het vele water op deze baan zijn we uitgeweken naar een droge baan in Emmen. De sfeer is geweldig maar we noteren wel de eerste afvallers in de selectie.

Voor het optimale teamgevoel wordt besloten om de nieuwe jubileum kleding met het clublogo en 25 jaar er op aan te schaffen. Kortom er is niets aan het toeval overgelaten om er een groot succes te maken. Gerard Twente wordt hartelijk bedankt voor de sponsoring van de kleding. 

Om het helemaal compleet te maken zijn er voor de spelers (toreadoren) bijnamen bedacht. Zo werd het: Flitsing Jan, Sweet en Tough (Karel), De Vliegende Schaar (Ruud Vondeling; hij moest al vooraf afhaken met een gekantelde bekken bodem), Long and Tall Guiliome  (Wim Eijkelkamp; hij moest na 6 holes wegens ziekte afhaken). En dan hebben we nog The Bullhorn (Bill Engbers) en Tip Top (Anne Tip) en niet te vergeten The Comeback Man (Teun Post)

Ondanks de optimale voorbereiding en inspanning zijn we helaas als laatste geeindigd. Maar we hebben een geweldig leuke tijd gehad en genoten van elke dag. Zoals Drs. P. al zong: ‘ Omsk is een mooie stad maar net iets te ver weg ‘.

Op de laatste dag waren we gastheren en we hebben er een geweldig kampioensfeest van gemaakt voor het team van De Koepel. Samen met nummer 2 De Scherpenbergh promoveren zij naar de 4e klasse. Driene en De Lage Mors blijven samen met ons in de 5e klasse. We kijken al weer uit naar volgend jaar.

Koos Fahner, trotse captain van Senioren 2 (27 holes)