Seizoensafsluiting Dames groot succes

Moesten we nog in behoorlijke mist naar de baan rijden, eenmaal aan het spelen werd het een werkelijk stralende dag. Geen wind, prachtige herfstkleuren, een strakblauwe lucht en een novembertemperatuurtje, waar we jaren later nog met weemoed aan terug zullen denken. Voeg daarbij het groot aantal deelnemers (maar liefst 58 dames) en dan weet je deze dag kan niet meer stuk.
Na de koffie met gevuld speculaas togen we de baan in. We speelden Texas Scramble, een vergevingsgezinde wedstrijdvorm. Samenspel en risico nemen zijn hierbij een goede insteek, want als er een bal al goed ligt kun jij ervoor gaan. Op dat idee kwamen meer flights want bij de prijsuitreiking bleken liefst 4 groepen een netto score van 62 punten te hebben, zodat de laagste handicaps aan het langste eind trokken.
De wedstrijdtafel lag weer vol met prachtige prijzen. Maar liefst 7 prijzen en voor iedereen een golfhandschoenhouder. Hulde aan Mieke en Madeleine.
Daarna was het aanvallen aan het voor deze dag traditionele stampottenbuffet. Te horen aan de geanimeerde gesprekken viel dat bij iedereen in de smaak. Onze voorzitster Marijke Oonk stipte in haar toespraak nog even het belang aan van  aanwas van nieuwe leden. Dat onderschrijf ik helemaal. Het zou toch doodzonde zijn als  zo’n mooie dag met een gouden randje verloren zou gaan.

De prijzen:
1 ste prijs: Azarja Fransen, Nellie Nijhuis, Margreet Schreuder
2 de prijs: Jeanne van Huijkelom, Ineke Brandts, Annelice Goemans
3 de prijs: Marijke Oonk, Jansje Kleine Snuverink, Anny van der Vegt
4 de prijs: Gertie Benerink, Ans Bouw, Hetty ten Asbroek
Neary: Azarja Fransen
Longest: Annelice Goemans

image2