Schema Matchplay kampioenschappen gepubliceerd

Schema Matchplay kampioenschappen gepubliceerd

Op 29 en 30 september worden de Clubkampioenschappen Matchplay gespeeld. Een weekend lang TOPGOLF op onze vereniging, waarbij we op zoek gaan naar de beste “Matchplay speler” van de club. De laatste jaren heeft dit toernooi veel verrassingen voortgebracht en dat kan ook dit jaar bijna niet anders. Het is inherent aan  Matchplay dat handicapverschillen als sneeuw voor de zon verdwijnen en het vaak gaat om wie spanning het beste kan beteugelen.

Dames

Klik hier voor het toernooischema bij de dames 

Heren

Klik hier voor het toernooischema bij de heren

Vanwege de grote deelname bij de heren moeten ook dit jaar weer voorrondes worden gespeeld. Deze worden komend weekend of ergens in de komende week afgewerkt. De winnaar plaatst zich voor het hoofdtoernooi, dat begint op zaterdag 29 september. De finale wordt gespeeld op zondagmiddag en iedereen is van harte welkom om dit gevecht te komen aanschouwen. 

De heren die een voorronde spelen worden afzonderlijk geïnformeerd. Deze wedstrijd dient bij voorkeur dit weekend al gespeeld te worden in onderling overleg. De uitslag van de voorronde kan worden geretourneerd aan wedstrijd@gccsybrook.nl