Rode lantaarn voor Dames 2 (36 holes)

Rode lantaarn voor Dames 2 (36 holes)

Een nieuw team, bestaande uit dames met veel competitie ervaring (Jolanda Nijhuis, Francis Bonzet , Renate Kamphuis en Pauline Heskamp) en sommigen daarentegen met weinig of zonder competitie ervaring (Irma Roetenberg, Ingeborg Wermer, Marieke Blanken en Maria van Helden). We begonnen goed voorbereid en waren erg gemotiveerd om samen met veel plezier een goede partij golf te spelen.

Ingedeeld in een poule met mooie banen, De Noord Nederlandse, De Goyer, Sallandsche en Almeerderhout, verheugden we ons erop om op deze banen te mogen spelen.

De eerste competitiedag 2 april, begonnen we als gastvrouw. Goed om zo te beginnen, konden we zien wat ons te wachten stond. Het was wel even schrikken toen we geconfronteerd werden met 2 teams met alleen single handicappers, die beiden heel graag wilden promoveren naar de hoofdklasse. Maar er lagen zeker ook kansen, dus borst vooruit en gaan!

We hebben allen ons best gedaan, heel veel geleerd, met veel plezier gespeeld, genoten van de mooie golfbanen en de gezelligheid met de andere competitieteams. Elke wedstrijd hebben we een aantal punten kunnen pakken. Prima prestatie!

Toch konden we niet voorkomen om als hekkensluiter te eindigen en moesten we de rode lantaarn in ontvangst nemen.Degraderen konden we niet in deze poule, reserve 1ste klasse, dus dames volgende jaar nieuwe kansen!

We feliciteren alle Sybrook kampioenen en wensen de teams die een promotiewedstrijd gaan spelen heel veel succes!