Rita Alders Trofee

Rita Alders Trofee

De weerberichten waren niet al te best, zal ik me wel of niet opgeven voor de damesdag van deze week? 

Kwam er nog een mailtje langs of ik met de damesdag mee deed, omdat het weer niet al te best zou worden. Konden misschien beter een aparte starttijd boeken, dan hoef je niet perse te gaan als het regent. Nog meer twijfel.

Maar deze week werd er weer gespeeld om de Rita Alders Trofee.

Een schitterend beeld, gemaakt door Rita Alders. En een paar jaar geleden was ik er heeeeel dichtbij. Qua stableford punten gelijk geëindigd met nog een dame. Mijn handicap lager, maar helaas bij qualifying wedstrijden wordt gekeken naar de laatste 9 holes. Ook dit gaf nog geen winnaar, de laatste 6 ook niet en tot slot de laatste 3 gaven helaas voor mij een mindere score. Had er eerlijk gezegd wel de pé in.

Dus wat ben ik blij dat ik me had opgegeven voor vandaag. We hebben het droog gehouden en wat ben ik trots dat ik nu het sierlijke beeld een jaar in huis mag houden. 

En dames, Rita stelt het beeld volgend jaar voor het laatst ter beschikking. Zij heeft dit nu vijf jaar gedaan en vindt het mooi geweest. Degene die het volgend jaar wint mag het HOUDEN. Het is dat ik de datum nog niet weet, maar anders zou ik hem vast in mijn agenda noteren.

Carla Slotema