Het Rijk van Sybrook heeft zomerse aanbiedingen

Het Rijk van Sybrook heeft zomerse aanbiedingen

Ook in de maand augustus heeft het Rijk van Sybrook weer veel nieuws en aanbiedingen speciaal voor haar leden. Zo is een tussenstand gepubliceerd voor al diegenen die zich via de Maandbeker hebben geplaatst voor “Het Rijk Kampioenschap 2016”. Ook zijn er in de maand augustus mosselen, bijzondere aanbiedingen in de shop, zomerlessen en  nieuws inzake natuur & duurzaamheid!

Het Rijk Kampioenschap 2016

Op zaterdag 29 oktober vindt op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen de wedstrijd om Het Rijk Kampioenschap 2016 plaats. Alle leden van Golf- & Countryclub ’t Sybrook die dit jaar een eerste of tweede plaats weten te behalen tijdens een Maandbeker, behoren tot de geringe groep deelnemers die een slag mogen doen naar dit kampioenschap. Tijdens een sportieve krachtmeting zullen zij het opnemen tegen de beste spelers van de andere verenigingen binnen Het Rijk.

Het Rijk Kampioenschap kent 2 categorieën. In categorie 1, hcp 0 t/m 18, wordt een Strokeplay wedstrijd gespeeld waarbij het gaat om de beste netto score. In categorie 2, hcp 18.1 t/m 36 wordt een Stableford wedstrijd gespeeld met volledige handicapverrekening. De wedstrijdleiding is in handen van Het Rijk Golfbanen en deelname is gratis voor alle genodigden.

In de afgelopen maanden plaatsten onderstaande leden van ’t Sybrook zich al voor Het Rijk Kampioenschap 2016. Zij mogen het 29 oktober onder andere opnemen tegen uw clubgenoot Carla Twente, titelverdediger in Categorie 2.

Geplaatst in Categorie 1, hcp 0 – 18.0 Geplaatst in Categorie 2, hcp vanaf 18.1
Leonie Richter Carla Twente
Ton Egberink Rita Nijhuis
Irma Roetenberg Bob Wegink
Marga Egberink Henk Schutte
Robert Nijhuis Dennis Verweij
Jolanda Nijhuis Marianne Besseler
Remco Postma Max Pas
Roberto Rozenboom Rob Hinne

Van harte gefeliciteerd met uw overwinning. Noteert u 29 oktober vast in uw agenda? Dan zien wij u graag op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen voor Het Rijk Kampioenschap 2016!

Genieten van onze mosselen

De hele maand augustus staat bij ons in het teken van mosselen. Naast  onze eigen, vertrouwde menukaart hebben wij deze maand ook  een mosselkaart. MosselenErwin Eenink en zijn brigade hebben de volgende mosselspecialiteiten voor u in gedachten: Franse vissoep met mosselen, een overheerlijke maaltijdsalade met 2 bereidingen van mosselen en een zachte kerriedressing, Pasta met mosselen, zachte rode peper en knoflook en natuurlijk de mosselen op traditionele wijze gekook en geserveerd met diverse sausjes, frites en salade. Natuurlijk zijn er ook bijpassende wijnen. Kom dus lekker genieten.

Natuur & Duurzaamheid

In het kader van het GEO traject willen wij u iedere maand informeren over leuke wetenswaardigheden die typisch en karakteristiek zijn voor Twente. Golfbaan Het Rijk van Sybrook ligt op een oud landgoed in een bosrijk gebied. Verschillende holes worden omsloten door prachtige bospercelen terwijl andere uitzicht bieden op een typisch Twents coulisselandschap. Een coulisselandschap is een halfopen landschap dat door de beplanting het karakter van een toneel met coulissen heeft. Deze beplanting bestaat vooral uit meidoornheggen en houtwallen. Houtwallen zijn aarden wallen, dichtbegroeid met bomen en struiken, die vanaf de 11de eeuw werden aangelegd door boeren.

Vroeger, toen er nog geen prikkeldraad was, gebruikten boeren houtwallen om het vee binnen, en wild buiten hun terrein te houden. Houtwallen moesten dus vooral ondoordringbaar voor koeien, paarden of schapen zijn. Tegenwoordig zijn veel oude houtwallen helemaal of bijna uit het landschap verdwenen. Tijdens uw golfronde op Het Rijk van Sybrook heeft u met name op de buitenste holes zicht op een paar mooie oude houtwallen. Deze wallen worden allang niet meer gebruikt als afbakening, maar vormen vooral een belangrijk leefgebied voor vogels, kleine knaagdieren en beschermde diersoorten.

Gouden zomerlessen

Deze hele zomer kunt u Gouden zomerlessen volgen op Golfbaan Het Rijk van Sybrook. Iedere les behandelt één specifiek aspect van het golfspel zoals pitchen, putten, driverswing of bunkerslag. U kunt deelnemen aan de Gouden zomerlessen die een spelaspect behandelen waarin u naar verbetering streeft. Dus heeft u altijd al willen weten hoe u de perfecte putt maakt of hoe u effectiever uit de bunker komt? Dan bieden deze lessen u de ideale mogelijkheid. m
 
Iedere gouden zomerles duurt 80 minuten en biedt ruimte aan minimaal 4 en maximaal 8 personen. De lessen worden op verschillende dagen en tijdstippen gegeven, zodat er voor iedereen passende mogelijkheden zijn. U bent niet aan 1 professional verbonden en kunt dus naar hartenlust plannen.

De kosten van een Gouden zomerles bedragen slechts € 17,50 per persoon, per les. U kunt voor zowel juli als augustus 2016 Gouden zomerlessen reserveren. Wilt u hier maximaal profijt uit halen? Dan kunt u ook voor € 150,- een 10 x Zomerleskaart aanschaffen. Gouden zomerlessen reserveren kan via de receptie van Golfbaan Het Rijk van Sybrook (0541-530331). De collega’s aldaar hebben het complete overzicht en helpen u graag bij uw planning.

Shopaanbieding

In augustus hebben wij onze “ballentegoed verdubbelaar”  weer van de zolder gehaald. Ieder bedrag dat u deze maand stort op uw driving range sleutel, wordt door ons verdubbeld. En dat is niet alles, want de zomeruitverkoop is begonnen. U ontvangt tot maar liefst 40% korting op alle kleding uit de zomercollectie van 2016. Er is nog een ruime keus aan polo’s, shorts, broeken en vesten van verschillende mooie merken. Zorg dus dat u er snel bij bent om de krenten uit de pap te vissen.