High Tea op Moederdag, asperges en shop aanbiedingen in mei

High Tea op Moederdag, asperges en shop aanbiedingen in mei

Ook in mei heeft het Rijk van Sybrook weer leuke aanbiedingen. Zie hier een overzicht van alle activiteiten en mogelijkheden.  

Moederdag High Tea op Het Rijk van Sybrook
Op zondag 8 mei serveren wij een uitgebreide High Tea op Het Rijk van Sybrook. U bent om 12.30 uur van harte welkom om aan tafel te gaan voor onder andere de volgende lekkernijen:

 • Romig aspergesoepje
 • Mini sandwiches belegd met gerookte zalm/ gerookte kip, hummus, avocado/ brie en zonnebloempitjes
 • Groenten quiche
 • Gevulde bladerdeeg hapjes
 • Mini muffins
 • Scones met clotted cream en confiture
 • Petit fours
 • Suikerbrood
 • Vers fruit

De prijs van de Moederdag High Tea bedraagt slechts € 16,50 per persoon. Dit bedrag omvat naast bovenstaande lekkernijen ook diverse soorten thee die onbeperkt te bestellen zijn. Kinderen t/m 10 jaar kunnen mee-eten voor € 8,25 per kind. Wilt u zondag 8 mei gezellig komen met u gezin? Laat dit ons dan weten via horeca@golfbaanhetrijkvansybrook.nl of 0541-530331. Dan zorgen wij dat er een tafel voor u klaar staat.

Aspergekaart
Het aspergeseizoen is weer begonnen! In onze lounge staan tafelkaartjes waarop wederom de lekkerste asperge gerechten te vinden zijn. Wat dacht u van Asperges Flamande met een bijpassende Gruner Veltliner? Een salade met asperges met een glas Viognier? Of lekker met een stuk ribeye en een glas Syrah? Kom snel langs en laat u verrassen!

Speciale shopaanbiedingen
De spotless Swing is een golfhanddoek met maar liefst drie functies voor slechts €19,95. De revolutionaire Microbrush ™ reinigt moeiteloos de groeven van de club. Met de binnenkant verwijderd u het zand en modder en de buitenkant is voor het drogen van uw handen, gezicht en de grips. De handdoek is gemaakt van duurzaam microfiber. Deze stof absorbeert meer dan 600% van het gewicht met vuil en water. Golfen met schone clubs optimaliseert uw spel, vergroot de afstand, nauwkeurige balvlucht en realiseert backspin. Allemaal omdat uw groeven schoon zijn.

Deze maand is de BagBoy telescoop UV paraplu voor slechts € 49,95 aan te schaffen. Een ideale paraplu voor zon en regen.

 • Kan tot 10 cm langer ingesteld worden dus ideaal of u nu 1.65 m bent of 1.98m!
 • 50+ UPF blokt 98% van de UVA en UVB stralen
 • Kan windsnelheden aan tot 100km per uur
 • Automatisch openingssysteem
 • waterdicht

Bent u opzoek naar nieuwe clubs? Bij ons staan complete demo sets van Cobra, Callaway en Ping voor u klaar. Geen clubs testen in een afslagkooi maar heerlijk in de baan. Dat mag zo vaak u wilt! Heeft u clubs die heel fijn slaan dan plannen wij een afspraak voor u in bij 1 van onze professionals. Dan wordt er gekeken of u een standaard set nodig heeft of dat het juist clubs op maat moeten zijn. Wilt u liever eerst een clubadvies van onze professional en daarna testen dan mag dat uiteraard! Wij vragen een vergoeding van € 30.- voor het testen van een complete set + tas. Deze kosten worden in mindering gebracht op de clubs die u bij ons bestelt net zoals de 10% ledenkorting!

Leden krijgen altijd 10% korting op niet afgeprijsde artikelen in onze shops!

Deel je enthousiasme!
Ben jij ook zo enthousiast over het golfspel? Deel je enthousiasme en neem in de maand mei gratis iemand mee tijdens jouw privéles. Heb jij deze al gereserveerd of ga je dat nog doen? Laat ons even weten wie je meeneemt, zodat wij ook voor diegene materialen kunnen klaarzetten.

Je kunt je enthousiasme met iedereen delen! Heeft jouw introducé nog nooit gegolfd of staat hij dagelijks op de baan? Dat is voor onze golfprofessionals een uitdaging die zij enthousiast aangaan. Aanmelden kan bij de golfprofessional waarbij je les hebt via het e-mailadres golfschool@golfbaanhetrijkvansybrook.nl.

Jouw introducé ontvangt na afloop van de les een leuke attentie voor zijn enthousiasme.

Het Asperge arrangement is een leuk idee voor uw vrienden of kennissen die geen lid zijn en wel willen genieten van een prachtige golfronde met diner.

Het asperge arrangement is te gebruiken van 1 mei tot en met 31 mei 2016. U geniet een kop koffie of thee bij de ontvangst, een 18 holes golfronde en een heerlijke hoofdgerecht asperges a la flamande. Op weekdagen voor slechts € 69,50 p.p. In het weekend € 79,50 p.p.