Remco Postma slaat Hole in One tijdens Heerencup!

Remco Postma slaat Hole in One tijdens Heerencup!

Woensdag 11 mei heeft Remco Postma tijdens de HeerenCup wedstrijd een Hole in One geslagen. Plaats van handeling was hole 7 Zuid, één van de moeilijkste par 3 holes van de baan. De vlag stond op 186 meter en de wind kwam vol van rechts. Zijn flight genoten Harry Slotema en Jan Willem Beckmann waren getuige van een fantastisch geslagen houten 3 die recht op de green af ging, via de juiste ‘membersbounce’ richting de pin stuiterde en na een korte rol in de hole verdween. Ace!

Tijdens het diner kondigde Voorzitter Martin Huuskes met veel enthousiasme de heugelijke gebeurtenis aan. Martin is trouwens samen met zijn broer Wilbert bezig aan een Carel Soer – look a like contest. Beide Huuskes’en lopen tegenwoordig rond met baard. Remco was dolblij met zijn eerste hole in one. De officiële ‘rondje aan de bar bel’ stond klaar voor Remco en hij twijfelde natuurlijk geen moment om deze luid te laten rinkelen.

Dagwinnaar Robin in het Veld met 39 punten volgde zijn voorbeeld. Remco was overigens met 38 punten verdienstelijk tweede en dat is wel een unicum want meestal leidt een hole in one niet tot de beste ronde. De greens waren bezand dus wederom geen Qualifying wedstrijd. Het eerste Heerencup klassement wordt in de komende week gepubliceerd. 

IMG_4011