Promotiewedstrijd dames 1 – 36 holes

Promotiewedstrijd dames 1 – 36 holes

Afgelopen zaterdag (26 mei) was het zo ver, wij – dames 1 – mochten aantreden op Haviksoord om onze promotiewedstrijd te spelen tegen Hoenshuis. Haviksoord lag helaas niet in de buurt, dik twee uur rijden waardoor een aantal dames had besloten om in de buurt te overnachten. De dag voor de grote dag kregen wij erg naar nieuws, Sylvia kon door een ongeluk niet meespelen waardoor we last-minute Pauline nog hebben moeten inschakelen. Pauline echt super dat je op zo’n korte termijn nog met ons mee kon!

Het was een heel erg warme dag, liters water zijn gedronken en mede door het advies van Matthieu zijn er ook zakken vol met zoute nootjes in de baan genuttigd. De ochtendpartij viel niet in ons voordeel, 2-4 achter. Nog niks verloren, 4 singles te winnen en we mogen alsnog door naar de 2e promotiewedstrijd! Het doel was duidelijk, maar helaas viel het in de praktijk iets anders uit. Wel werden 2 singles knap gewonnen, eindstand 6-12 niet voldoende voor een volgende ronde. Volgend jaar gaan we het gewoon nog een keer proberen, 3x is scheepsrecht!

De lintjesregen is al voorbij, maar als we er nog een hadden mogen uitdelen dan was het een lintje voor onze voorzitter Henk van der Sijs. Hij was helemaal naar Haviksoord afgereisd om ons aan te moedigen en in die hitte gewoon met iedereen holes heeft meegelopen en gezamenlijk van een gezonde lunch te genieten. Super Henk, echt super! We hebben het dan ook niet over jouw gezonde lunch 🙂

Ons competitie avontuur zit er voor dit jaar weer op, wij hebben een erg leuke competitie gehad. Op naar volgend jaar!

 

Leonie Richter, Dames 1 (36 holes)