Primeur Nine and Wine en Koningswedstrijd groot succes

Nine&Wine maakt een vliegende start

Super enthousiast waren ze, de 25 deelnemers aan de allereerste Nine&Wine. Het nieuwe concept, waarbij leden de keuze hebben tussen 9 holes golf en/of een wijnproeverij en/of een dagschotel ‘special’ uit het wijnland van de maand sloeg in als een bom! Sommige leden liepen maar een paar holes (door zware regenval), anderen hebben het rondje wel volgemaakt. Ook waren er levensgenieters die het golfrondje lieten voor het wat was, maar wel trek hadden in een wijnproeverij en heerlijke stoofschotel. De combinatie klopte en het enthousiasme was bij iedereen van de gezichten af te lezen.

Onder bezielende leiding van Danielle en Alice werd een uitstapje gemaakt naar de Provence. Wijnhuis Marrenon zorgde met haar speciale ‘Les Grains’ serie voor de wijnen, die een goed beeld gaven van het wijngebied en haar eigenschappen. De keuken had een heerlijke stoofschotel bereid van in rode wijn gegaard rundvlees, bereid in Provencaalse kruiden. 

Op 23 mei is de volgende editie van de Nine&Wine en staat het wijnland Oostenrijk in de belangstelling. Oostenrijk is een bijzonder wijnland en gaat veel verder dan de ‘welbekende’ Grüner Veltliner. Wij nemen u onder andere mee naar het Burgenland waar prachtige rode wijnen vandaan komen. Oostenrijk behoort tot de meest innovatie wijnlanden van Europa en wij kunnen dan ook niet wachten op volgende maand.

Bij mooi weer rekenen wij op een grote deelname. Deze is wel gelimiteerd, dus schrijf u snel in via Proware of wedstrijd@gccsybrook.nl voor de proeverij en/of eten. Wij begroeten u graag dan.  

Koningswedstrijd trekt veel deelnemers

Onder grote belangstelling een super gezellige Koningswedstrijd gespeeld. Veel deelnemers, een oranjebitter in de baan aangeboden door het Rijk van Sybrook en een lekkere kop soep na afloop van de wedstrijd. Het was super mooi weer en dat was heel anders dan voorspelt. Zo zie je maar weer, nooit iets op buienradar of de voorspellingen uitdoen. Gewoon inschrijven. Allemaal positief ingestelde mensen, erg leuk was een vaak gehoorde opmerking.

De winnaars waren Tim en Jeroen Nuyts en Elias en Arto Saari. Jeugdige winnaar dus, wat dan weer goed paste bij ons jeugdige Koningsgezin.