Overtuigende winnaars Maandbekers

Overtuigende winnaars Maandbekers

Op zaterdag 4 mei vond de 2e maandbekerwedstrijd plaats onder eindelijk eens stralende omstandigheden. Ook de baan wordt steeds beter zodat iedereen weer met plezier zijn rondje kon spelen. Beide wedstrijden konden wat meer deelnemers gebruiken maar vanwege vakantie en competitie moesten een aantal spelers begrijpelijkerwijs verstek laten gaan.

 

Dat onze vereniging een aantal zeer talentvolle jonge spelers herbergt kwam in de Maandbeker 1 duidelijk naar voren. Jeugdlid Ralph Crombosch kwam binnen met een rondje van bruto 76 slagen. Dat leverde hem de winst op in zowel het bruto als in het netto-klassement, namelijk netto 66. Ralph speelde 2 birdies en wel aan het einde van de ronde, hole 16 en hole 17 op Noord.
Als goede tweede in het netto-klassement maar op respectabele afstand van de winnaar kwam Erie Arends binnen met een score van 72 netto. Michiel Vos werd in de bruto-uitslag 2e met een score van 87 slagen.

 

Ook in de Maandbeker 2 kwam er een duidelijke winnaar naar voren. Banja Mulder wist een score te behalen van maar liefst 40 stablefordpunten. En dat na een lange winterperiode zonder golf. Dat belooft nog heel wat voor het komende seizoen. Op de 2e plaats eindigde Hemmo Plas met 35 punten en Paul Demmers completeerde het podium met 34 punten voor een derde plek.

 

Hierbij een foto van de winnaar Maandbeker 1. De beide beginnende WeCo leden waren in alle consternatie bij hun debuut vergeten de bekers aan de winnaars te overhandigen. Omdat Ralph zeer regelmatig op de club aanwezig is kon dat een dag later alsnog worden rechtgetrokken. Voor Banja volgt uiteraard nog een officieel fotomoment.