(Oud-)besturen en commissiedag 2021

(Oud-)besturen en commissiedag 2021

Het was weer spannend of er dit jaar wel een wedstrijd kon worden georganiseerd voor de (oud-)bestuur- en commissieleden van GCC ’t Sybrook.

Maar gelukkig kon de uitnodiging de deur uit, om op deze manier als vereniging, onze vrijwilligers te bedanken voor hun inzet! Het is een cliché, maar zonder vrijwilligers bestaat een vereniging niet.

Enige regen zou de middag nog kunnen verpesten. Maar de vele regen viel gelukkig al in de nacht, waardoor sommige bunkers eerder op een beekje leken dan op een bunker van een golfbaan.

Er waren natuurlijk nog steeds restricties ten aanzien van de horeca. Maar ik denk dat iedereen de oplossing, die Nicol Kraaijenzank samen met de horeca had bedacht, super vond.

Catering door de baan op 3 vaste punten was goed geregeld, en volgens mij had iedereen het, voor sommigen buiten zijn of haar spel, prima naar de zin.

Een prijsuitreiking was er nog niet. De winnaars kunnen hun prijzen afhalen in de shop. Bij de dames won Loes Koop voor Marianne Besseler en Maria van Helden. Bij de heren Matthieu Jansen voor Henk Endeman en Jaap ven der Vegt. Er waren ook neary’s op Z4, bij de dames Marike Camps en bij de heren Jaap van der Vegt. De longest op Z8 bij de dames was voor Pauline Heskamp en bij de heren voor Henk Endeman.

-Redactionele toevoeging- Loes Koop heeft recentelijk het mooie beeld overhandigt gekregen

Alle vrijwilligers van GCC ’t Sybrook bedankt voor jullie inzet, ook al konden jullie er niet allemaal bij zijn!! Hopelijk zijn jullie komend jaar allemaal van de partij.

Nicol bedankt voor het organiseren van deze mooie middag!!