Opgave Matchplay during the Season

Opgave Matchplay during the Season

De schaatsen kunnen weer in het vet. Een nieuw golfseizoen breekt weer aan. Zo starten we ook weer met Matchplay during the Season. Het is het oudste toernooi van het Sybrook. Het staat open voor alle sybrookers met een handicap van 36 of lager. Het is een toernooi met handicapverrekening, dus iedereen heeft in principe evenveel kans. The bottleneck is altijd wie heeft de beste tactiek, wie kan zijn zenuwen goed onder controle houden, wie speelt het meest stabiel en een beetje geluk is meestal ook wel van belang.

Dus vindt u het leuk om een wedstrijdje te spelen tegen iemand die u anders niet zo vaak (of nooit) tegenkomt of wilt u dit jaar revanche nemen op die verloren partij van het afgelopen jaar of bent u nieuw en wilt u zich wel eens meten met andere clubleden, we hopen we dat u zich dit jaar massaal opgeeft voor dit toernooi.

Wat informatie:

De speelperiode is van begin mei tot eind oktober.

De inschrijving start 15 maart (opgeven bij Ko Zurink, zurinkko@hotmail.com) en eindigt uiterlijk op 15 april. U dient zowel uw naam, hpc op moment inschrijving, als uw telefoonnummer kenbaar te maken.

Men kan zich zowel voor het single- als dubbeltoernooi opgeven. Een handicap van 36 of lager is vereist. Het toernooischema wordt uiterlijk 25 april op de website van onze club geplaatst (onder het kopje wedstrijden) en wordt ook opgehangen in de hal van het clubhuis.

Alle informatie over het reglement vindt u ook op de website en in de hal van het clubhuis.

U dient zelf een afspraak te maken met uw tegenstander(s). De wedstrijd dient gespeeld te zijn vóór de einddatum van de speelronde waarop de partij gespeeld dient te zijn. Zeker wanneer het de dubbel betreft is het raadzaam om zo snel mogelijk een datum te prikken. Indien het niet lukt om binnen de gestelde speelperiode een afspraak te maken dienen de deelnemers hierover zo spoedig mogelijk contact op te nemen met de wedstrijdleiding.

De uitslag van de wedstrijd moet door de winnende partij aan de wedstrijdleiding worden doorgegeven, dan wel worden vermeld op het  toernooischema in de hal van het clubhuis.

Voor informatie kunt u terecht bij:

Ko Zurink 06 29435933, zurinkko@hotmail.com
Margreet Schreuder 06 30760607 schreuder.margreet@gmail.com