Openingswedstrijd Seniorenconvent

Openingswedstrijd Seniorenconvent

Op woensdag 3 april, aangekondigd als een bijzonder natte dag met veel regen, werd de openingswedstrijd van het seizoen voor het SeniorenConvent gespeeld.
Gelukkig trotseerden 19 9-holers en 23 18-holers deze vervelende weerberichten en meldden zich om goedgemutst hun wedstrijd te komen spelen. En zij kregen het gelijk aan hun zijde, want de eerste paar holes werden weliswaar in druilerige omstandigheden gespeeld, maar vervolgens viel het reuze mee. De laatste paar holes werden zelfs onder een ietwat waterig zonnetje uitgehoold.
Het was tijdens de borrel dan ook een uitermate gezellig samenzijn in het restaurant. Voorafgaand aan de prijsuitreiking werden de munten voor de drankjes en bitterballen onder een goed gesprek en een goede stemming omgeruild en soldaat gemaakt.

Alvorens Wim Abbink de prijsuitreiking deed, dankte voorzitter Ed Kosterink de aanwezigen voor hun komst. Hij vond het een applaus voor ons zelf waard dat we ondanks de weersvoorspellingen in zo’n grote getale naar de openingswedstrijd waren gekomen. Een bevestiging dat het seizoen 2024 bijzonder goed en met veel enthousiasme van start is gegaan voor het SeniorenConvent.
Gewoonte getrouw werd deze dag afgesloten met de prijsuitreiking. De eerste prijs winnaars werden verblijd met een fles wijn en de overigen kregen het welbekende balletje van het SeniorenConvent. Wim Abbink kon de volgende uitslagen bekend maken:

9-holes

  1. Martin Ruiter 19
  2. Henk Hoomans 17
  3. Gerard Nieuwe Weme 15

18-holes

  1. Piet van den Akker 34
  2. Ron Kershaw 33
  3. Anton Bolhaar 31

Voor de 9-holers ging de longest naar Henk Hoomans en de leary naar Frans Meijer. Bij de 18-holers gingen respectievelijk Wim Oude Nijeweme en Ed Kosterink (neary) met de eer strijken.
De volledige uitslag kunt u terugvinden in IntoGolf.