Openingswedstrijd Jeugd

Openingswedstrijd Jeugd

De jeugd van ons Sybrook was blij dat er weer wat georganiseerd werd; maar liefst 45 jeugdleden zijn zondag 14 maart de baan in gegaan om te laten zien wat ze tijdens de wintertrainingen allemaal geleerd hebben.
Er waren weer 3 categorie├źn. Bij de 18 holes wedstrijd startten 13 competitiespelers en werd er ondanks de natte baan en de hagelbui onderweg, extreem goed gescoord.
Onze jeugd-belofte van 2020, Jun-Jie Pan maakte zijn titel meer dan waar door met maar liefst 47 stableford punten te winnen. Ook de nummers 2 en 3 scoorden hoog; dat belooft wat voor de volgende wedstrijden, als de baan weer qualifying is.
18 holes:
1e. Jun-Jie Pan 47 stb pt
2e. Thijs Leeuw 45 stb pt
3e. Thijmen van der Velde 44 stb pt

Dit keer was ook de 9 holes wedstrijd heel goed bezet. Maar liefst 18 jeugdspelers deden mee en lieten zien hard getraind te hebben om 9 holes stableford te kunnen spelen, met dank aan onze pro’s die hen daarbij geholpen hebben. Teus Heslinga won deze wedstrijd met 17 punten, gevolgd door Sam Sjoerd en Quirijn van Hoogwijk. Gezien de omstandigheden, een hele knappe prestatie!
1e. Teus Heslinga 17 stb pt
2e. Sam Sjoers 15 stb pt
3e. Quirijn Hoogwijk 14 stb pt

De Texas Scramble wedstrijd werd over 6 holes gespeeld, ook hier een goede deelname; 14 jonge jeugdspelers die weer en wind trotseerden voor een rondje golf. Heel stoer!
Ook deze groep kinderen leert snel en slaan al erg mooie ballen!
In deze categorie won de flight van Mick Vosslamber, Milan en Sara Mousa en Jamie van Welij, met maar 31 slagen over 6 holes, goed gedaan!

Felicitaties voor alle prijswinnaars, en we hopen iedereen weer terug te zien bij de volgende jeugdwedstrijd op 16 mei, tot dan!