Ook donderdag Golfweek verloopt succesvol!

Ook donderdag Golfweek verloopt succesvol!

De donderdag van de Golfweek stond ook dit jaar geheel in het teken van de Eclectic wedstrijd. Deze wedstrijd trekt altijd weer een trouwe groep leden, die begrijpen hoe leuk het spelen van een Eclectic kan zijn. Het is gek genoeg een spelvorm waar nog maar weinig leden mee bekend zijn. Bij een Eclectic speelt de speler 18 holes en kan een keuze worden gemaakt uit de twee beste par 3 scores, de twee beste par 5 scores en de vijf beste par 4 scores. Feitelijk tellen er dus maar 9 van de gespeelde 18 holes. Een Eclectic is een heel leuke spelvorm, waar van alles inzit en aanvallend spel wordt beloond.

De deelnemers kregen groot gelijk. Het werd een mooie dag met een uitgelezen gezelschap op een heel mooie baan. De half way catering, een kaiserbroodje met eiersalade, werd met open handen ontvangen en gaf voldoende energie om de resterende holes uit te lopen. Moe maar tevreden en in goede stemming, verzamelde eenieder zich in het clubhuis, waar werd genoten van een heerlijk bord met ruim voldoende spareribs!

Janse Kleine Snuverink (26) en Bob Wegink (26) werden knap eerste met een wel erg hoog puntenaantal over slechts 9 holes. De tweede prijs was voor Maria van Helden (25) en Bert Kwadijk (25).

Veel dank aan de sponsoren van deze dag Ter Heegde, Euverman & Nuyts en Douglas Oldenzaal. Op naar de finale van de Golfweek: De Strokeplay/stableford wedstrijd en op zaterdag de altijd gezellige Ledendag… De weersvoorspelling voorspelt iets meer regen, maar de commissie gaat uit van het beste scenario.