Onze nieuwe Golfpro

Willem Kruysifix (1969) geboren in Oostvoorne (Zuid-Holland) en sinds 2017 woonachtig in Drenthe. Hij beschikt over een zeer ruime ervaring. En heeft de afgelopen 24 jaar een indrukwekkende staat van dienst opgebouwd in de golfwereld. Hij is een punctuele en ervaren PGA professional die op een praktische en duidelijke manier lesgeeft. Beschikt over de juiste competenties, is didactische sterk, gemotiveerd, enthousiast en geduldig. In zijn lessen toont hij zijn grote verantwoordelijkheidsgevoel en gedrevenheid.

 

Willem heeft daarnaast ruime ervaring in het organiseren van golfreizen, Golf clinics en gevarieerde privé lessen voor elk niveau golfspeler. Zijn spel niveau houdt hij op peil door deel te nemen aan wedstrijden, zoals de BENELUX Golf Tour. Hij was acht jaar lang pro en gastheer voor de vip gast van BMW Nederland tijdens het KLM Open.

 

Zijn werk ervaring begon in 2000 met het spelen op de EPD Tour en het geven van clinics en op het Rijk van Nijmegen en strekt zich uit over de verschillende golfbanen die Nederland rijk is. Het afgelopen jaar was hij werkzaam als pro op Curaçao. Daarvoor had hij zijn Golfschool op Golfpark Exloo.

Tevens heeft hij in de jaren 2000-2014 een lange reeks aan bijscholingscursussen gevolgd.

 

Zijn levens motto: “golf forever work whenever “