Onze nieuwe General Manager van Het Rijk van Sybrook

Onze nieuwe General Manager van Het Rijk van Sybrook

Beste leden,

Nadat we vorige week donderdag tijdens een gezellige receptie afscheid hebben genomen van Marc Brorens, ben ik verheugd jullie de benoeming van de opvolger van Marc te kunnen bekendmaken.

Per 1 januari a.s. treedt Graeme Rutjes bij ons in dienst als General Manager van Het Rijk van Sybrook.

Als collega in de golfbranche ken ik Graeme al jaren; hij is een ervaren teamplayer die graag samen met jullie verder gaat bouwen aan het succes van Het Rijk van Sybrook.

In onderstaand bericht stelt Graeme zich nader aan jullie voor:

Mijn naam is Graeme Rutjes, een gestructureerde, kritische manager met een ruime ervaring in de sport- en vrije tijdsbranche. Na mijn studie Bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam en een professionele voetbalcarrière heb ik altijd in de golfbranche gewerkt. Eerst als directeur van een commerciële golfbaan in Goes, daarna als projectleider bij de aanleg van golfbaan Bernardus in Cromvoirt en vervolgens als directeur bij de besloten golfsociëteit De Lage Vuursche in Den Dolder. Mijn partner Marjan komt uit Delden en sinds afgelopen zomer hebben wij een boerderijtje in Bentelo gekocht.

Met veel plezier kijk ik uit naar de functie van General Manager bij Het Rijk van Sybrook en hoop ik binnenkort kennis te maken met onze medewerkers en het bestuur van de golfclub. Tijdens de nieuwjaarsreceptie op zondag 8 januari zal ik mij graag voorstellen aan de leden.

Donderdagmiddag 15 december zijn Graeme en ik samen op Sybrook om alvast kennis te maken met een aantal collega’s en bestuursleden. Ik wens jullie een zeer fijne samenwerking met Graeme toe en tot ziens op Het Rijk van Sybrook!

Met vriendelijke groet,

Hans Blaauw
Algemeen Directeur