Ondertekening samenwerkingsovereenkomst

Ondertekening samenwerkingsovereenkomst

Wederom een heuglijk feit voor zowel de vereniging als voor de eigenaar/exploitant van golfbaan Het Rijk van Sybrook, de verlenging van de samenwerkingsovereenkomst is ondertekend. Op grond van deze overeenkomst kunnen wij als de leden van de vereniging vanaf 1 januari 2024 (dan loopt de bestaande overeenkomst na een periode van 5 jaar af) blijven golfen op de baan van Het Rijk van Sybrook.


Ook deze overeenkomst heeft een looptijd van 5 jaar, dus tegen die tijd zal de inhoud weer tegen het licht worden gehouden en waar nodig moeten worden aangepast.

Tijdens de algemene ledenvergadering van 11 mei hebben de leden ingestemd met de voorgestelde wijzigingen.

Namens de vereniging Golf- & Countryclub ’t Sybrook tekenden op Nicol Kraaijenzank (voorzitter), Mariska Danel (secretaris) en Chris Rikhof (penningmeester).
Namens Golfbaan Het Rijk van Sybrook B.V. (exploitant van de baan) en Landgoed Het Rijk van Sybrook B.V. (eigenaresse van de baan) tekende Hans Blaauw.

Bij de feestelijke ondertekening waren tevens Henk van der Sijs en Graeme Rutjes aanwezig. Henk heeft als oud-voorzitter samen met Nicol de besprekingen met betrekking tot de samenwerkingsovereenkomst met Het Rijk gevoerd en mocht niet ontbreken bij de daadwerkelijke ondertekening. Graeme was als general manager van Het Rijk van Sybrook vanzelfsprekend ook van de partij.

Dagelijks bestuur,
Nicol & Mariska & Chris