Old Grand-Dad Clubwedstrijd

Old Grand-Dad Clubwedstrijd

Weer Veel Blije Kinderen.

Jaarlijks spelen grootvaders van GCC ’t Sybrook hun Old Grand-Dad Clubwedstrijd, dit jaar op woensdag 22 mei 2019.

Inschrijven op de gebruikelijke wijze via Proware.

Iedere grootvader van ’t Sybrook mag mee doen met de Old Grand Dad Clubwedstrijd. Enige soepele voorwaarde is donateur – jaarlijkse bijdrage € 20,— (of iets meer) – zijn van de Stichting Old Grand-Dad Club Nederland. Aanmelden als donateur bij Frans Meijer of op de website www.oldgranddad.nl

Ben jij een golfende opa, die nog niet is aangesloten bij Old Grand-Dad, dan is het nu een mooie gelegenheid om aan te sluiten en kan jij meedoen op woensdag 22 mei. En het mooie is, je hoeft niet gevraagd te worden voor deze mooie club, je kunt je zelf aanmelden.

Old Grand-Dad organiseert al 45 jaar golfwedstrijden voor de aangesloten grootvader-donateurs. Zij verlenen daarmee financiële steun aan instellingen die gehandicapte kinderen in de gelegenheid stellen meer te sporten, te spelen en te bewegen, om zo hun bestaan wat plezieriger te maken.

De stichting ontving in 2018 van de landelijk bijna 6.000 grootvader-donateurs uit 117 aangesloten golfclubs een bedrag van zo’n € 156.000 en werd er aan 45 organisaties, die gehandicapte jongeren blij maken, ruim € 140.000,— geschonken om mooie projecten (mede) mogelijk te maken. Sinds de oprichting – dit jaar 45 jaren geleden – heeft de stichting ruim € 2,5 miljoen aan goede doelen geschonken. Old Grand-Dad heeft de ANBI status.

Zie voor het laatste jaarverslag: www.oldgranddad.nl

GCC ’t Sybrook kent nu ruim 70 contribuanten.

Belangstelling gewekt? Meld je aan bij Frans Meijer.