Jan Hoogsteder winnaar Old Grand-Dad Club.

Jan Hoogsteder winnaar Old Grand-Dad Club.

Woensdag 25 mei 2016 heeft de jaarlijkse wedstrijd voor de begunstigers van de Old Grand-Dad plaatsgevonden. Het werd een geslaagde dag bij goed weer en er waren 31 deelnemers voor de OGD wedstrijd, van de 81 betalende leden.. Met dit aantal zijn we toch nog een van de grootste van de 116 landelijk deelnemende OGD-clubs, met een totaal van ruim 5800 donateurs.

De wedstrijd liep gesmeerd ondanks de juist bezande fairways, maar het was weer een plezierige dag. Dank zij onze sponsoren waren er weer als vanouds een groot aantal prijzen voor de winnaars te verdelen en dat waren ze bijna allemaal.

Maar het ging natuurlijk weer om de O.G.D. trofee, die ging naar Jan Hoogsteder met 39 Stableford punten bij een handicap van 16.2 een mooie prestatie en hij mag zich dan nu ook “De opa van het jaar 2016” noemen. En de navolgende winnaars, totaal zeven, gaan door naar de regionale wedstrijd “centrum Oost” welke 18 juli 2016 plaatsvindt op de “Keppelse golfclub.”

De landelijke finale zal plaatsvinden op 1 augustus 2016 bij de golfclub “ Herkenbosch” Deze winnaars zijn: Jan Hoogsteder, Henk Hoomans, Wim Eijkelkamp, Henk-Jan van Ulzen, Jaap van der Vegt, Jan Mulder, Gerret Goossens en Joop Klein Breteler ( Club consul.)

Indien een van deze heren is verhinderd komen de winnaars vanaf 8 in aanmerking. Zij zullen de Old Grand-Dad Club van ’t Sybrook gaan vertegenwoordigen.

Maar waar doen we het allemaal voor: Het ontstaan van de Stichting Old Grand-Dad Club Nederland. “EEN GOED IDEE”

Zie hiervoor www.OLDGRAND-DADCLUB.NL

Uw Clubconsul Old Grand-Dad

Joop Klein Breteler

Aanmelden voor het lidmaatschap, bel de consul

053-4347581
of 06-21858025

IMG_1028