Nine & Wine Português

Het thema van deze Nine & Wine was Portugal, de grote opkomst deed vermoeden dat Portugal een favoriete bestemming is voor onze leden. Door de fantastische weersomstandigheden waanden wij ons in Portugese sferen, het enige dat ontbrak was een vergezicht over de oceaan en het ruizen van de zee.

De temperatuur en luchtvochtigheid was voor de ene speler beter te verdragen dan de andere, en dit werd ook nog eens benadrukt door de scores tijdens deze 9 holes wedstrijd. Dit deed echter niets af aan de gezelligheid op deze avond. Het concept Nine & Wine biedt een ieder de ultieme geneugten van het leven, een sportieve bezigheid met aansluitend een heerlijke gezonde maaltijd onder het genot van een heerlijk glas wijn.

Uiteraard werd er ook gestreden om de prijzen, een drietal heerlijke flessen Portugese wijnen.Nine @ Wine 2 De 1e prijs ging naar Henk Olijdam met 20 stableford punten, 2e prijs Aart Jan Smit sr. 17 pnt, en de 3e prijs ging met 16 pnt. naar Prudy Dubbeldam.  Alle deelnemers bedankt voor jullie sportieve prestaties, “Obrigado por seu desempenho esportivo”.

De Wedstrijdcommissie.