Nine & Wine Argentinië: Niet druk, wel bijzonder goed…

Argentinië was afgelopen zaterdag gastheer en de wijnen kwamen logischerwijs uit de Mendoza. Het leek wel, of de leden van onze club van de aardbodem waren verdwenen. Een echte reden was niet direct aan te wijzen… Wellicht hadden de Heerencuppers al een groot feestje gehad, of zou het slechte weer van de afgelopen tijd er debet aan zijn geweest en klopte het oude gezegde: ,,Een golfer lijdt het meest onder de regen, die hij vreest” dan toch? De opkomst was in elk geval gering. 

Met frisse moed werd aan de wedstrijd, die overigens zonder één druppel regen werd gespeeld, begonnen. Henk Olijdam was de beste met 17 stablefort-punten. Voorwaar geen slechte prestatie. Daarna hebben we ons op Argentinië gestort. Danielle wijdde ons op de haar bekend enthousiaste wijze in in de geheimen van de witte en de rode wijnen. En werkelijk waar de ene smaakte nog lekkerder dan de andere. Die Argentijnen kunnen er wat van! En ook het eten was van zeer goede kwaliteit. Het is dat Argentinië zo akelig ver van Twente afligt, anders zou je er heen gaan om ter plekke van al die lekkernijen te genieten. Kortom: ondanks een matige belangstelling een heel geslaagde bijeenkomst.

In oktober volgt de laatste editie van de Nine&Wine 2015. Nog één keer gaan we terug naar Europa en is Spanje gastheer. Daarna trekt de wedstrijdcommissie zich terug voor een evaluatie van dit nieuwe en spannende concept. We hebben getracht een nieuwe doelgroep golfers aan te spreken. Golfers die nieuw zijn binnen de vereniging, golfers die nog een beetje angstig zijn voor het spelen van wedstrijden en vanzelfsprekend de echte levensgenieter. Vaststaat is dat de kwaliteit van de Nine&Wine staat als een huis. Iedere deelnemer ging steeds weer enthousiast naar huis, het eten is van zeer hoge kwaliteit en de wijnbeschrijvingen, gegeven door Danielle en Alice, worden zeer gewaardeerd. 

De wedstrijdcommissie hoopt op een superdeelname tijdens de laatse editie van de Nine&Wine in oktober, dat verdient dit prachtige concept namelijk…