Nieuwsbrief juni Het Rijk van Sybrook

Nieuwsbrief juni Het Rijk van Sybrook

Ieder maand presenteert Het Rijk van Sybook allerlei leuke acties, lopende items en gewoon wat nieuwtjes via onze website. Ook in de maand juni is er weer veel nieuws te vermelden. Zo zijn er deze maand diverse fotoshoots van onze baan en vinden nieuwe drone opnames plaats. Het Rijk van Sybrook hoopt deze ergens in de zomermaanden kunnen tonen aan iedereen.

Ook is het mooi om te vermelden dat Het Rijk van Sybrook een aantal nieuwe sponsoren aan zich heeft weten te binden. Zo is Contict vanaf heden de nieuwe Driving Range Sponsor voor de komende 3 jaar. Daarbij is Munsterhuis Sportcars de komende 3 jaar de holecup sponsor. Voor de Next Tee borden is ADT de komende 2 jaar de sponsor en ook bijna alle holeborden zijn voorzien van een sponsor. Deze bedrijven dragen bij aan het succes van onze baan, en daarmee ook onze club, waarvoor onze dank! 

Onderstaande aanbiedingen zijn van toepassing in juni en staan de gehele maand op de linker kant op onze website.

Haringparty – uitnodiging
Op woensdag 22 juni bent u van harte welkom om aanwezig te zijn bij de Haringparty op Golfbaan Het Rijk van Sybrook. Om 16.30 uur is de ontvangst. In samenwerking met de jeugdleden zal de haring op een ludieke wijze worden gepresenteerd en zal Ton Falkmann de eerste haring happen met een van de leden. U geniet een fijne middag onder het genot van een hapje, drankje sfeervolle entertainment en goed gezelschap. Om 18.30 uur is het einde van de middag. U hoeft zich niet aan te melden.

All-in Golfexperience
Op zoek naar een leuk uitje voor uw familie, collega’s, vrienden of zakenrelaties? Geniet van de All-in Golf Experience. Een speciaal samengestelde dag om de golfbeleving te ervaren op ieder niveau. Een clinic voor beginners en een golfronde voor de ervaren speler? Alles zit in 1 pakket en iedere gast gaat met een unieke beleving naar huis. De All-in Golf Experience bevat alle drankjes, hapjes, prijzen en de golfervaring in 1 prijs. Samen bouwen we uw perfecte dag aan de hand van uw wensen. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij doen graag een vrijblijvend voorstel.  De All-in Golf Experience is al vanaf € 49,50 p.p. te reserveren. Voor meer informatie https://www.golfenophetrijk.nl/spelen/all-in-golf-experience.html

“Couple Cup”
Graag maken wij u nu reeds attent op een zeer speciale jaarlijkse golfwedstrijd. Op Zaterdag 24 september 2016 bent u van harte welkom om deel te nemen aan de 10e editie van de Couple Cup. Dé jaarlijkse uitdaging voor stellen op Golfbaan Het Rijk van Sybrook. Vormt u als koppel een ijzersterk team dat alles aankan? Strijd dan mee en laat zien hoe sterk u samen slaat! Link naar : https://www.golfenophetrijk.nl/meer/couple-cup.html

Twee uur baanles voor slechts € 89,00
Alleen of met uw golfvrienden, uw spel en course management verbeteren? Terwijl u speelt neemt onze proffessional uw golfspel onder de loep en voorziet u van praktische tips. Welke club kiest u bij welk schot? Welke techniek kunt u het beste toepassen en hoe kunt u de green het beste aanspelen?

In juli en augustus profiteert u van deze aanbieding voor slechts  € 89,00, ongeacht of u alleen speelt of met uw golfvrienden (max. 3 personen). Voor meer informatie en inschrijven, neem contact op met de golfshop.

Lessend de zomer door
Merkt u ook tijdens of na een golfronde dat u net de finesse mist bij bepaalde spelonderdelen? Denk hierbij aan een swing, een bunkerslag, het putten en nog veel meer. De oplossing hiervoor zijn onze “gouden zomerlessen” , welke gegeven worden in juni, juli en augustus.

Iedere Gouden zomerles duurt 80 minuten en heeft ruimte voor 4 tot 8 golfers. Uw investering bedraagt per les slechts € 17,50 p.p.

Leuke greenfee aanbiedingen voor vrienden en familie
Laat uw vrienden en familie ook genieten van onze prachtige golfbaan. In de zomermaanden zjin er diverse greenfee aanbiedingen zoals de Take 5. Geniet van 5x 9-holes golfronde voor slechts € 139,00. Ook speelt u na 15.30 uur voor gereduceerde tarieven en is er een Eindedag-arrangement voor slechts € 47,50 op weekdagen en € 57,50 in het weekend. U ontvangt dan een 18-holes golfronde en dagschotel na afloop. Kijk op onze website: www.golfenophetrijk.nl voor meer aanbiedingen.

Maand van de rosé
Wat is er nou lekkerder om na een golfronde op het terras in de zon te gaan zitten en te genieten van een glas rosé? Deze gehele maand is onze Rocca Maura rosé de huis-rosé in plaats van € 3,75 per glas voor slechts € 3,50 per glas. Voor een fles betaald u € 20,00. In onze horeca staan kaartjes met nog veel meer lekkere soorten voor iedere gelegenheid; speciaal voor u geselecteerd.