Nieuwsbrief Heerencup: Activiteiten maart

Heeren,

Inmiddels is het al weer half februari en kijken wij terug op een zeer natte periode die onze mooie baan duidelijk geen goed heeft gedaan. De baan was al erg nat en slecht bespeelbaar maar het water in de baan neemt nu toch buitenproportionele vormen aan. We kunnen daarom het moment en de periode van droog en beter weer niet afwachten en dat wij samen weer gezellig de wei in kunnen en vooral dat wij als Sybrookers weer trots kunnen zijn op onze golfbaan.

In januari hebben de eerste twee Heerencup activiteiten al weer plaatsgevonden en hebben wij met ruim 30 Heerencuppers een bedrijfsbezoek gebracht bij Jonkman Coating in Hengelo. Wij kennen onze gastheer Friedus als een zeer bevlogen en gepassioneerde golfer en actief lid van de Heerencup en het was mooi om te zien dat zijn medewerkers dezelfde passie, bevlogenheid en betrokkenheid uitstralen als de ondernemer zelf. Waar je mee omgaat, raak je mee besmet. Friedus bedankt voor je gastvrijheid. Top voor elkaar.

Op 27 januari hebben wij met 16 enthousiaste Heerencuppers een 9 holes wedstrijd gespeeld en na afloop gezellig met elkaar gegeten. Een wedstrijd met een relatief klein aantal deelnemers en deze wedstrijd was dan ook voor de intimi en de echte die-hards van de Heerencup. Vlak voor aanvang van de wedstrijd werd het gelukkig droog en wist Max Pas maar liefst 24 stableford punten over 9 holes bij elkaar te sprokkelen en werd daarmee de terechte winnaar. Goed bezig Max. Op weg naar Heerencup 1.

Komende activiteiten

Op woensdag 17 februari spelen wij een 18 holes wedstrijd. Wij gaan voor droog weer, een betere baan en daardoor ook meer deelnemers. De vooruitzichten met “stevige” nachtvorst zijn helaas minder dus even afwachten of wij echt de baan in kunnen. Inschrijven via prowaregolf.

Op woensdag 9 maart is Heerencup on Tour te gast bij Twepa BV en zal Coen Brinkman onze gastheer zijn en een rondleiding geven binnen zijn bedrijf. Een prachtig mooi bedrijf en ik denk voor iedereen een aanrader. Hierbij het verzoek indien belangstelling graag vroegtijdig op te geven cq aan te melden bij heerencup@gmail.com. Aanvang 17.00 uur. Nadere berichtgeving volgt.

Op woensdag 23 maart spelen wij de laatste wedstrijd van Heerencup during the winter. Een 18 holes wedstrijd. Daarmee sluiten wij het winterseizoen af en zal tevens de prijsuitreiking plaats vinden.

Dit jaar vieren wij ons jubileum jaar. 20 jaar Heerencup is natuurlijk wel even een moment om bij stil te staan. Daarom is het tijd voor een extra event voor alle Heerencuppers. Op woensdag 30 maart staat er een wederom een gezellige avond op de rol. De Heerencup commissie nodigt u allen uit voor een Whisky avond bij cafe Sprakel in Lonneker. Vanaf 20.00 uur is iedereen welkom. Op deze avond hebben wij voor u de whisky-expert Henri Goossen gearrangeerd en laat hij u de intrigerende wereld van whisky ontdekken. Henry is niet alleen whisky-expert maar eigenlijk tevens een whiskyentertainer zodat u zeker later op de avond met een grote glimlach op uw gezicht huiswaarts zult keren. Voor alle duidelijkheid: deze avond is bestemd voor alle Heerencuppers en niet uitsluitend voor de 56 deelnemers aan de Ireland trip.

Op de eerste woensdag van april beginnen we weer met ons reguliere zomerseizoen waarbij de eerste twee wedstrijden een shot-gun start zullen hebben voor zowel Heerencup 1 als Heerencup 2.

Nog nader te plannen in april of mei is het bedrijfsbezoek bij Contict BV cq het bedrijf van Gerard Heskamp die ons meeneemt in zijn digitale wereld waarmee wij Heerencup On Tour voor dit seizoen afsluiten.

Graag zien wij u binnenkort op de baan of bij één van onze activiteiten.

 

Heerencup commissie

Opgave: heerencup@gmail.com

Bankrekeningnummer: NL12INGB006777582