Nieuwjaarsreceptie drukbezocht

Nieuwjaarsreceptie drukbezocht

De nieuwjaarsreceptie was de officiële sluiting van ons jubileum jaar. Henk van der Sijs stond in zijn toespraak uitgebreid stil bij de festiviteiten die er afgelopen jaar hebben plaatsgevonden met als hoogtepunt ongetwijfeld het jubileum feest op 2 september. De leden die vanaf dit jaar 25 jaar lid zijn ontvangen een prachtig gepersonaliseerd bronzen label voor aan de golftas. Het oprichtingsbestuur viel de eer te beurt om de eerste exemplaren in ontvangst te nemen. Linda Kroep (secretaris) , bart Quispel en Gerrit Kleine Snuverink waren er zichtbaar blij mee. Alle leden die inmiddels 25 jaar lid zijn zullen tijdens de Algemene Leden Vergadering een exemplaar ontvangen

Daarnaast was ’t Sybrook dit jaar gastheer voor de Overijssels Kampioenschappen en de prestaties waren buitengewoon. Henk memoreerde dat  het bevorderen en beoefenen van het golfspel en het bevorderen van het onderlinge contact tussen de leden de belangrijkste doelstelling van de vereniging is. Welnu, daar wordt voor hem ruimschoots aan voldaan gezien de golfprestaties en het bloeiende verenigingsleven. Geen vereniging zonder vrijwilligers en deze werden dan ook nadrukkelijk bedankt voor hun inzet.

Ook Alexander de Vries werd voorgesteld als nieuwe directeur van het Rijk van Sybrook. We wensen Alexander veel succes in zijn nieuwe functie en hopen op een mooi 2018 voor iedereen.