Nieuwe software IntoGolf

Nieuwe software IntoGolf

Nieuwe software

Goed nieuws, we zijn overgegaan op onze nieuwe software ‘IntoGolf’ ter vervanging van Proware! In onze eerdere nieuwsbrieven hebben we hier al aandacht aan besteed. Het gebruik van de web app en Proware was vanaf 12-02-2024 16:00 tot 13-02-2024 16:00 uur niet mogelijk. Vanaf dit moment is het nieuwe systeem online en kunt u weer gebruikmaken van alle online kanalen voor het boeken van starttijden, inschrijven op wedstrijden en het regelen van andere clubzaken.

Om in te loggen op het nieuwe systeem is het noodzakelijk eerst een nieuw wachtwoord aan te maken. Dit kunt u doen via de volgende link: sybrook.golfer.intogolf.nl

Vervolgens klikt u op ‘WACHTWOORD VERGETEN’ en volgt u de instructies. Belangrijk hierbij is dat ieder lid van een uniek mailadres gebruik maakt. Als dat nu nog niet het geval is, neem contact op met Reinout Vrijhoef via media@gccsybrook.nl met in dit bericht het nieuw te gebruiken mailadres.

 

Gebruik van de nieuwe web app

U logt in op de reeds hierboven gegeven link: sybrook.golfer.intogolf.nl waarna u op een dashboard terechtkomt en via het menu (linksboven in 3 streepjes) een menu opent met een aantal keuze mogelijkheden.

 

Voor het gebruik van de nieuwe web app zijn er een aantal duidelijke en korte video’s beschikbaar:

In- en uitloggen: https://vimeo.com/879410575/90b700f813

Inschrijven voor een wedstrijd en overzicht: https://vimeo.com/879414044/c19ec5454b. Let op: nog niet alle wedstrijden staan in de kalender. Deze worden in de komende weken aangevuld.

Invoeren van scorekaarten en overzicht: https://vimeo.com/879414018/db5d81540e

 

Installeren van het app icoon op je mobiel

Omdat u deze web app vaker zult gebruiken is het handig om deze op het beginscherm van de mobiele telefoon te zetten zodat de app snel geopend kan worden.

Hieronder vind de instructies voor:

De iPhone: https://support.apple.com/nl-nl/guide/iphone/iph42ab2f3a7/ios. Scroll naar beneden tot: Een website symbool in het beginscherm zetten

Een Android toestel: https://www.seniorweb.nl/tip/site-op-startscherm-zetten. Scroll naar beneden tot: Website op startscherm Android-toestel zetten

Over een aantal weken komt er speciaal voor de club een app van IntoGolf. Op dat moment is het installeren van een app icoon zoals hierboven beschreven staat niet meer nodig. In een nieuwsbrief zal iedereen hierover ingelicht worden.

 

Ledenboekje

De app, net als de online omgeving van IntoGolf, maakt gebruik van een ledenboekje. In dit overzicht zijn alle leden van ’t Sybrook voor andere leden zichtbaar. Dit is handig bij het inschrijven voor wedstrijden en evenementen. Mocht u niet willen dat uw contactgegevens voor andere leden zichtbaar zijn, kunt u dit instellen in de app. Ga in het menu naar “profiel”, kies daarna voor “voorkeuren” een geef aan welke gegevens (naam, speelsterkte, mailadres en telefoonnummer) u wel en niet zichtbaar wilt hebben. Let er wel op dat het uitschakelen van de zichtbaarheid betekent, dat andere leden niet of moeilijk contact met u kunnen opnemen. Dat kan invloed hebben op bijvoorbeeld de laddercompetitie.

 

Hulp nodig?

We vragen u vriendelijk om eerst bovenstaande instructies te volgen. Mocht het niet lukken vraag dan bijvoorbeeld een familielid of een ander clublid. Mocht het dan nog steeds niet lukken, dan bent u uiteraard van harte welkom om een bericht te sturen aan media@gccsybrook.nl. We zullen u dan zo snel mogelijk van dienst zijn.

 

 

 

Groeten, 


Reinout Vrijhoef

Mediacommissie