Nieuwe Golfpro’s stellen zich voor

Nieuwe Golfpro’s stellen zich voor

Marco van Maaren (1967)  geboren in Hilversum en nu al vele jaren woonachtig in Ochtrup (D) is PGA A-Professional en al ruim 30 jaar actief als Headpro op diverse golfbanen. Betrokken bij de opleiding van Golfprofessionals en een ware vakidioot met een brede interesse in alles wat er nieuw is op het gebied van lesgeven en materiaal. Bekend met diverse swing methodieken en in staat om les te geven aan beginner tot aan tourprofessional. Ook het lesgeven en begeleiden van competitie teams en jeugd is een van zijn specialiteiten en hij heeft al vele teams naar een hoger niveau gebracht. Daarnaast is het aanmeten van een swing voor mensen met een lichamelijke beperking is voor hem een echte uitdaging!

 

Marco heeft zijn opleiding gevolgd op de Hilversumse golfclub en daarna vele cursussen in het buitenland gevolgd op het gebied van putten (Yes putting lab), Design and alteration and fitting van golfclubs, Mental coaching (The source of Peak Performance for Sport, Business & Life van Jaimie Edwards) en de biomechanica van het menselijk lichaam. Ook is hij jaren werkzaam geweest als manager van een golfcomplex.

Met een ruime kennis van de moderne golfswing en de nieuwste apparatuur is het uitleggen en laten zien “waarom” steeds duidelijker en beter te begrijpen.

Marco is met zijn kennis over het functioneren van het menselijk lichaam en de moderne golfswing in staat om mensen zonder blessures een ideale golfswing aan te leren.

Golflessen, golfclinics, golfworkshop en golfreizen zijn dingen die hij regelmatig geeft en ook organiseert. Marco is graag op de golfbaan en speelt regelmatig wedstrijden in binnen- en buitenland.

Zijn levensmotto’s;

“Er is niets mooier in het leven dan kennis vergaren en dat te delen met anderen”  
“Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd”
“Vragen zijn nooit dom, niet vragen is dom”

 https://marcovanmaaren.igolfinstructor.com/

Raymond Janssen

Mijn naam is Raymond Janssen, ik ben 51 jaar oud, getrouwd en heb 2 kinderen Cris en Sam. Ik heb in maart de c-opleiding van  de PGA Holland succesvol afgesloten en ben bezig met de b-opleiding tot Pro. Ik houd mij vooral bezig met de beginnende golfer in al zijn of haar facetten. Ik repareer clubs en ben bezig om het clubfitten onder de knie te krijgen en dat schiet aardig op. Ik heb mij verdiept in alle technologische ontwikkelingen op golfgebied en daar probeer ik wat mee te doen. Dat zijn mijn extra uitdagingen.

Kan ik wat voor je doen? 06-53320752

https://raymondjanssen.igolfinstructor.com

Raymond Janssen