Hospitality Twentse Golfbanen

Hospitality Twentse Golfbanen

Het Rijk van Sybrook is constant bezig om nog meer waarde toe te voegen aan ons lidmaatschap. De 6 golfbanen in Twente hebben nieuwe hospitality afspraken gemaakt waarbij leden van deze clubs tegen een gereduceerd tarief op de aangesloten banen kunnen golfen.

‘ Er is de laatste tijd regelmatig overleg gevoerd met de zes Twentse golfverenigingen/banen over meer onderlinge samenwerking. Naast gezamenlijke promotie van Twente als unieke golfbestemming stond ook het spelen voor leden tegen gereduceerde hospitality tarieven hoog op de agenda. Wij zijn blij dat er inmiddels nieuwe concrete afspraken zijn gemaakt in hat kader van Hospitality tarief Twentse Golfbanen waarbij geen onderscheid (meer) wordt gemaakt tussen week- en weekendtarief ‘ aldus general manager Ton Falkmann van Het Rijk van Sybrook.

Deelnemende golfverenigingen zijn: Golfclub De Koepel, Twentsche Golfclub, Golfclub Weleveld, Golfclub Driene en Golfclub De Lage Mors. Voor het reserveren van uw starttijden, kunt u contact opnemen met het secretariaat/shop van de desbetreffende golfbaan, o.v.v. Hospitality tarief Twentse Golfbanen.

9-holes Twente Hospitality greenfee-tarief:€ 22,50 p.p. (Het Rijk van Sybrook hanteert € 29,50)

18-holes Twente Hospitality greenfee-tarief: € 35,00 p.p. (Golfclub De Lage Mors hanteert een dagkaart voor € 22,50)

De bestaande hospitality afspraken met  Golfbaan ’t Zelle (Hengelo Gld.), Hooge Graven Golf- & Countryclub (Ommen) en Golf- & Countryclub Winterswijk zijn uiteraard ook nog van kracht.