Najaarswedstrijd Damesdag

Najaarswedstrijd Damesdag

Op 7 november werd de traditionele Najaarswedstrijd van de Damesdag gehouden. Deze wedstrijd staat altijd garant voor een heel gezellige dag met als afsluiting een stamppotbuffet. Er waren dan ook een record aantal dames aanwezig van meer dan 60!

We werden ontvangen met koffie en appeltaart. Om 11 uur gingen de eerste flights de baan in voor een 3- of 4 bal Texas scramble wedstrijd. Dit jaar was er naast de 18 holes strokeplay ook een 9 holes wedstrijd, zodat iedereen kon meedoen. Het weer was goed alhoewel het beloofde zonnetje het moeilijk had en de winterhandschoenen  uit de tas werden  gehaald.

Ik had het geluk om te worden ingedeeld met Rita Nijhuis en Banja Mulder.  We wisselden elkaar goed af met mooie slagen en putts,  je kon erop vertrouwen dat als jij een putt miste, een ander de bal wel in de hole wist te krijgen. We wonnen de eerste prijs  met 1 birdie, 6 pars en de rest bogeys en we gingen naar huis met een mooie azalea!

Na de wedstrijd werd er gezellig geborreld  en was er de prijsuitreiking, ook werd er afscheid genomen van de aftredende leden van de Damescommissie, Mini Oude Bos en Ans Engbers, die zich jarenlang met hart en ziel hebben ingezet voor de Damesdag!

Als afsluiting van deze gezellige dag was er het traditionele stamppot buffet, wat wij ons na deze sportieve dag goed lieten smaken.

Bij deze wil ik alle dames van de Dames commissie bedanken voor alle werkzaamheden het hele jaar door, zodat wij iedere dinsdag gezellig  ons balletje kunnen slaan!

 

Ellie Gerritsen.