Najaarswedstrijd damesdag 1 november 2022

Er zijn van die dagen, dan klopt alles. De dag begon met een lekker kopje koffie en een heerlijk stuk taart. Het weer was prachtig met een warm zonnetje en een stevig herfstwindje. De flights waren gelijkwaardig ingedeeld en iedereen had veel plezier onderweg. Tegen 16.00 uur druppelden de dames binnen die niet hadden meegespeeld, maar zich wel hadden opgegeven voor het eten, en kon iedereen genieten van een gratis drankje.

De najaarswedstrijd is tevens de afsluiting van het seizoen en dan wordt ook de uitslag van de winnares van de wisseltrofee, waar het hele seizoen om gestreden is, bekend gemaakt.

Maria van Helden kreeg voor het tweede jaar op rij de 18 holes wisseltrofee in handen.

Sonja Heutink heeft dit jaar de wisseltrofee voor de 9 holes gewonnen.

Daarna volgde het bedanken van een aantal dames voor hun inzet.

Margreet Schreuder werd als eerste bedankt voor 15 jaar lid van de damescommissie. Door het rooster van aftreden moesten wij haar helaas laten gaan. Als afscheid kreeg ze een mooi boeket bloemen aangeboden.

Ook werden Marijke Oonk en Doris Wyn met een bloemetje verrast. Marijke heeft 2 wisseltrofee’s beschikbaar gesteld aan de damesdag en Doris heeft voor de vossenjacht 2 mooie vossen geschilderd als wisselprijs voor de winnares van de vossenjacht.

Het belangeloos beschikbaar stellen van prijzen wordt heel erg gewaardeerd door de damesdag en Antoinette Ruiter en Marike Camps werden vorige week al in het zonnetje gezet voor de prachtige trofeeën die door hun beschikbaar zijn gesteld.

Ook de damescommissie werd in het zonnetje gezet en kreeg van Rita Nijhuis een mooie roos uitgereikt voor hun inzet.

 

Verder waren er weer prachtige prijzen voor de dagwedstrijd gekocht en gingen 18 gelukkige dames met een mooi cadeau naar huis.

 

Tijdens het diner kreeg de gezelligheid een hoogtepunt en iedereen bleef nog lekker lang nagenieten van de mooie dag.

Banja maakte gedurende de dag prachtige sfeerfoto’s van het mooie geheel als herinnering aan deze geweldige najaarswedstrijd.