Mooie successen jeugdcompetitie

Op de laatste dag van de jeugdcompetitie afgelopen zondag 28 juni bleek dat er veel (kampioens-)talent onder de jeugd schuilt. Het eerste team 36 holes matchplay was al onverslagen kampioen en een uitgebreid verslag werd al via de website gemeld. Maar zondag bleek dat het nog niet afgelopen was met de kampioenen onder de jeugd. Ook het 1e team 18 holes stableford werd kampioen!!! Het eindklassement is als volgt:

1e team 36 holes matchplay: kampioen

1e team 18 holes stableford: kampioen

2e team 18 holes stableford: 2e plaats

3e team 18 holes stableford: 3e plaats

Binnenkort zullen de kampioenen op gepaste wijze door de jeugdcommissie gehuldigd worden. Voor nu geldt: Van harte gefeliciteerd allemaal met deze mooie resultaten en ga vooral zo door!!

kampioensfoto 1e team 36 holes

Kampioensfoto 1e team 36 holes Matchplay

vlnr: Maarten de Gelder, Tim Nuyts, Loed Jordaan, Leonie Richter en Quint Kuipers

kampioensfoto 1e team 18 holes                     kampioensfoto 2e team2 

                                          Kampioensfoto’s 1e team 18 holes stableford

1e foto vlnr: Beau de Vries, Lianne de Gelder, Cecile Hüsing, Gijs van Dijk

Helaas ontbreken op deze foto de kampioenen Nick Richter en Joep Vos. Deze mannen stonden aan de basis van het huidige kampioenschap. Helaas was Nick verhinderd vanwege een kort verblijf in het ziekenhuis en het herstel hiervan. Joep was in Trier op kamp met zijn Latijn-klas.

2e foto vlnr: Joep Vos, Beau de Vries, Cecile Hüsing, Nick Richter 

2e team 2e plaats

Het tweede team hield het drie weken lang spannend. Alleen de eerste competitiewedstrijd werd verloren, de rest van de wedstrijden werd gewonnen. Helaas voor het tweede team bleek tegenstander Dronten sterker en versloegen ze ook op de laatste dag hun tegenstander en werden ze kampioen. Het tweede team eindigde aldus op de tweede plaats.

kampioensfoto 2e team

Foto 2e jeugdteam 18 holes stableford

vlnr: Amanuël Inan, Marell Zengerink, Victor Bos, Willem Oude Voshaar

Op de foto ontbreekt Sophie Poorthuis

3e team 3e plaats

De resultaten van het 3e team waren weliswaar geen kampioensgoud waard, maar allen hebben enorm hun best gedaan en veel plezier gehad.

Door het terugtrekken van een van de teams verviel op 21 juni een competitiewedstrijd. Deelname aan de clubkampioenschappen zat er voor het derde team vanwege de leeftijd nog niet in. Maar er werd een mooi alternatief bedacht: “de jongens tegen de vaders” in een Texas Scramble-wedstrijd. De jongens liepen beduidend sneller dan de vaders en kwamen vol enthousiasme binnen, want ze hadden PAR gelopen!! Helaas wonnen de vaders toch met een ronde -2 en gingen zij met de beker naar huis. Vanwege vaderdag een leuk cadeautje voor hen!
 

foto vader en kindwedstrijd

Foto vader/zoon-wedstrijd, 3e jeugdteam

vlnr: Rudolf en Floris van Urk, Peter en Mert van Duin,  Tomas en Paul Golz, Arto en Elias Saari

Helaas waren Rob en Joost van Loon niet aanwezig