Mooie opbrengst Handicartwedstrijd

Mooie opbrengst Handicartwedstrijd

Op dinsdag 12 juni namen 70 dames en heren deel aan de jaarlijkse wedstrijd die is bedoeld om inkomsten te generen voor de Stichting Handicart. Hierdoor is het mogelijk dat spelers die tijdelijk of permanent niet in staat zijn om de 9 of 18 holes te lopen, toch hun rondje kunnen spelen.

Jacques Vermeulen nam de honneurs waar voor Paul Tielens die als clubconsul van de Stichting  door lichamelijk ongemak deze functie tijdelijk niet kan uitoefenen. Jacques werd bij de organisatie van de wedstrijd voortreffelijk geassisteerd door Marijke Oonk en Margreet Schreuder. Met name door de inspanningen van Cees Leenheer was er een mooie prijzentafel. Dank daarvoor Cees! Gelukkig was het niet zo warm als de afgelopen dagen, waardoor de spelers en speelsters optimaal konden genieten van de baan die er schitterend bij lag. Tijdens de prijsuitreiking deelde Jacques mee dat de opbrengst van deze dag € 767 was. Een mooi resultaat!

 

De winnaars

De neary werd bij de dames gewonnen door Ineke van der Hilst en bij de heren door Jan Veger en de longest respectievelijk door Christel Danel en Henk Brandts.

De 9 holes wedstrijd werd gewonnen door Ben Nijkamp.

Bij de dames van was de uitslag van de 18 holeswedstrijd als volgt:

  1. Hermine Kuipers met 39 punten
  2. Maria Mulder met 36 punten
  3. Banja Mulder met 36 punten

en bij  de heren:

  1. Gerrit Keijser met 38 punten
  2. Henk Schutte met 36 punten
  3. Henk Brandts met 36 punten

We kunnen terugkijken op een geslaagde dag, waarop het nuttige met het aangename werd gecombineerd…

B.O.