Mooi weer op de bestuurs-, commissies- en mentorendag

Ze verdienden het blijkbaar, die dames en heren. Zondag zo rond de middag waren ze op het Sybrook, de vrijwilligers die zich inzetten voor onze club.
Spelen van rood had de leiding beslist!
Voor sommige mannen was dat schrikken, want nog nooit gedaan.
Uiteindelijk bleek dat -hoewel de dames meer ervaring hebben met het spelen van deze tee- de heren toch de beste scores hadden…

De leiding van deze dag was in handen van onze secretaris André Winkelman, die op voortreffelijke wijze deskundig werd geassisteerd door Frits Vasterd. Zoals boven al aangegeven, was het weer goed, de zon scheen uitbundig, maar de wind blies uit de verkeerde hoek. Dus bibberen af en toe…

Na afloop bedankte onze voorzitter Felix Reijken de leiding van de dag, maar vooral ook de al dan niet  aanwezige vrijwilligers die er met hun inzet mede voor gezorgd hebben dat onze club een mooie ledengroei kent. Landelijk is de tendens dalend, maar bij ons niet. We hebben op dit moment liefst 880 leden!

Tijd voor de prijsuitreiking. De longest bij de dames werd gewonnen door Elly Siers en bij het andere geslacht door Robert Nijhuis. De neary werd een prooi van Francis Bonzet.

De uitslagen bij de dames:

  1. Irma Roetenberg met 32 stablefordpunten
  2. Francis Bonzet met 31 punten
  3. Sylvia Scholten van Agteren met 30 punten

Heren:

  1. Jaap van der Vegt met 37 punten
  2. Aart Jan Smit met 36 punten
  3. Tim Huuskes met 35 punten

Jaap als winnaar bij de heren bedankte de leiding voor de goed verzorgde dag. Hij gaf te kennen dat hij blij was dat hij na een lange en moeilijke ziekteperiode weer een wedstrijd mocht winnen. Hij bedankte de vele mensen die  in deze  periode met hem hebben meegeleefd en hem tot steun waren.

En met deze mooie woorden kwam een einde aan een geslaagde dag!

 

 Bé Obachter