Mijn dag op het KLM open

Mijn dag op het KLM open

Hallo iedereen die dit leest, Ik ben Jade Kampstra en ik ga vertellen wat ik op het KLM open heb meegemaakt.

 

Waarom ging ik naar het KLM open?

Ik kreeg een uitnodiging om mee te doen aan het KLM open beat the pro. Door de vele aanmeldingen moest er geloot worden en was ik een van de gelukkigen die mee mocht doen op The International in Amsterdam.

                                     

Wat heb ik allemaal gedaan?

Toen we aankwamen konden we niet via de hoofdingang naar binnen omdat daar gedemonstreerd werd. We werden via een zijingang naar binnen geleid. Eenmaal op het terrein zijn we als allereerst naar de beat the pro hole gelopen om me aan te melden. Dat was hole 11. We kregen te horen dat er 2 uur vertraging was door de demonstratie. Ik kreeg een rode bal en uitleg. Met de rode bal moest ik afslaan. Ik kon inslaan in het golf raak gedeelte waar een slagkooi stond met een net waar ik tegen aan kon slaan. Er waren veel activiteiten waaraan je deel kon nemen. Je kon bijvoorbeeld ook midgetgolfen, in tonnen proberen te slaan en nog veel meer. Nadat ik had ingeslagen gingen we naar de pro’s kijken. Daarna was het mijn beurt om af te slaan. Ik kreeg een eigen caddy die mijn achternaam op haar bib had staan, zo cool. We gingen naar de tee box en daar werden me een aantal vragen gesteld. Daarna kwamen de pro’s en die stelden zich voor. Het waren de Belg Nicolas Colsaerts en de Spanjaard Angel Hidalgo. Zij mochten eerst afslaan en daarna mocht ik. Ik vond het best spannend. Nadat ik was aangekondigd vielen de zenuwen weg. De oefenslag ging goed dus ik had volop vertrouwen. Mijn bal sloeg ik op de green, die er helaas net afrolde. Jammer, maar het was een super leuke ervaring om een keer af te slaan tegen 2 pro’s. Ik mocht de hole verder met hen meelopen. Beide maakten een birdie. Ik kreeg nog een glazen aandenken met de rode golfbal erin waarmee ik sloeg. Toen was het alweer voorbij. Het was een super leuke ervaring en het was echt gaaf om al die mensen naar je te zien kijken op de volle tribunes.

 

 

 

 Groetjes,

 Jade