Midzomerwedstrijd Damesdag

Midzomerwedstrijd Damesdag

Wij, (Jolanda Nijhuis, Antoinette Ruiter en ondergetekende) mochten als eerste starten op Noord. We waren een driebal en mochten daarom alle drie slaan met de bal die gekozen werd. We hadden er zin in, het weer kon niet beter en we konden goed doorlopen. Dat maakte dat we geconcentreerd en gezellig pratend ons spel konden spelen. We waren echt een stimulans voor elkaar en als het bij de één even minder ging wist de ander dat prima te compenseren.

Na 9 holes werden we in het clubhuis gefêteerd op een heerlijke wrap met zalm of carpaccio en een drankje. Maar de schwung zat erin en we hadden eigenlijk geen zin om op de officiële doorlooptijd te wachten. Dat viel tegen. Het  echtpaar dat voor ons liep liet ons graag door en daarna stuitten we op een flight van 4 mannen. Echte pech, want ze waren niet alleen traag, zochten veel en lang, harkten de bunkers niet en wilden ons ook niet laten passeren. Dat was voor Jolanda wel een ding, de adrenaline begon op te spelen want het wachten was niet spel bevorderend. Maar we herpakten ons en hielden de moed er in. Uiteindelijk waren we wel content met het resultaat van ons spel. Omdat we als eerste flight binnen kwamen, hadden we nog genoeg tijd om heerlijk te douchen. Gelukkig mag dat nu weer. Vervolgens hebben we geborreld en van een heerlijke maaltijd genoten.

Als klap op de vuurpijl bleek, dat we met ons team de 1e prijs hadden gewonnen. Een prachtige zomerplant die altijd welkom is. Het team van Maria van Helden, Alice Sanders, Jouk Roscher en Jaqueline Wolsky, won de 2e prijs en zij kregen een overheerlijke fles wijn. Bij de 9 holes wedstrijd won team Azarja Fransen, Ans Engbers en Hanneke Vermeulen de 1e prijs en kregen een prachtige zomerplant. Team Ineke Muller, Anneke Post en José Klein Breteler kreeg als 2e prijs ook een heerlijke fles wijn. Mijn flightgenoten wil ik bedanken voor de hartelijke kennismaking. Het was een feestje om dit als nieuweling mee te maken.

Last but not least wil ik de damesdagcommissie hartelijk bedanken voor de organisatie van deze zeer geslaagde dag.

Chapeau.

Ootmarsum, 17 juni 2021
Maria aan de Stegge