Midzomerwedstrijd Damesdag 20 juni 2023

Midzomerwedstrijd Damesdag 20 juni 2023

Verslag van de winnaressen van de 9 holes wedstrijd.
Het is altijd een gezellige wedstrijd incl. eten en drinken. Dat bleek ook wel door de grote opkomst. Wij hadden het plezierig met elkaar. Speelden niet top maar wel stabiel. We rekenden niet op een prijs.

 

Om de beurt hadden we onze goede slagen. José had gelukkig een vaste hand voor lange puts. Top José. De baan liep geweldig; door al die droogte lag de bal zo 20 meter verder dan normaal. Leiding Damesdag, bedankt voor het organiseren en dat het hele jaar door. Heel fijn !!!!

 

  • Liesbeth Winkelman
  • Mieke Kwekkeboom
  • José Klein Breteler
  • Anneke Post

 

Verslag van de winnaressen van de 18 holes wedstrijd.
Het zit er weer op, we hebben de “zonnewende” gevierd met de midzomerwedstrijd. De Damescommissie heeft voor een prachtige dag gezorgd. Hoe krijgen ze dat toch voor elkaar? Het was een pietsje warm, maar we hebben volop genoten. 


Ons team had zich goed voorbereid met een trainingkamp en holistische sessies. En dat heeft er toe geleid dat ik dit stukje mag schrijven! Ons spel klopte als een bus! Resultaat: 51 slagen na aftrek. Dankzij tactisch overleg en “putspecialisten” .

 

Na een verfrissende douche, hebben we heerlijk gegeten en onze bloemen ontvangen. Emmy, Ria en Annemarie we zijn een top, en gezellig team!! Dames van de commissie, hartelijk dank voor jullie inspanningen om deze dag te laten slagen! 

  • Christel Danel
  • Annemarie Smellink
  • Emmy Snippers
  • Ria Winkelman

Graag willen wij (de wedstrijdleiding) ook aan de Horeca een groot compliment geven voor de perfecte organisatie en het meedenken rondom deze dag. Ook de communicatie vooraf was heel prettig en duidelijk.


De ontvangst halverwege met een wrap was perfect geregeld met drank en koud water in overvloed. In de baan reed constant een marshal rond om ons natte handdoeken en water aan te bieden. Ook het eten werd keurig op tijd geserveerd en was er geen enkele klacht over de kwaliteit.


De wedstrijdleiding