Midzomerwedstrijd Damesdag

Midzomerwedstrijd Damesdag

De Midzomerwedstrijd van de Damesdag is helaas letterlijk in het water gevallen

De midzomerwedstrijd van de Damesdag behoort elk jaar tot een van de hoogtepunten van het seizoen. Ook dit jaar hebben wij als Damescommissie alle registers opengetrokken om deze wedstrijd inderdaad ook een hoogtepunt te laten zijn, met lekker eten en hele mooie prijzen.

Normaliter is de midzomerwedstrijd de aanvang van het warme zomerseizoen. Maar hoe dichter wij bij dinsdag 18 juni kwamen, hoe slechter de weersomstandigheden werden. De weersverwachting werd zelfs zo slecht, dat ik dinsdagmorgen in alle vroegte heb moeten besluiten om de wedstrijd niet door te laten gaan. Je zit dan altijd met twijfels of je de goede beslissing hebt genomen en je hoopt dan ook dat het die dag keihard blijft regenen en de weersomstandigheden niet omslaan in een prachtige zonnige dag. Dus menig schietgebedje om regen heb ik dan ook gedaan.

Heleen heeft snel aan iedereen een mail gestuurd om te vertellen dat de wedstrijd werd afgelast, maar dat het etentje wel gewoon door zou gaan omdat dit niet meer kon worden afgezegd. Ook hebben we per mail het keuzemenu voor het etentje vermeld. En maar hopen dat 56 dames het bericht op tijd lezen. Helaas, een groot aantal van de dames las de mail niet op tijd, of te laat, of helemaal niet en omdat het allemaal onder tijdsdruk stond, zijn we maar gaan bellen naar degenen die niet reageerden. En dat bleek nog wel even een dingetje!

Gelukkig hadden wij het tegen 15.00 uur allemaal onder controle en zaten we klaar om iedereen te ontvangen. Alle 56 dames zijn gekomen en iedereen gaf aan dat ze blij waren met de beslissing om de wedstrijd af te gelasten. De regen kwam op dat moment dan ook met bakken uit de hemel.

Alle dames kregen bij binnenkomst een muntje voor een borrel. We hebben een uurtje gezellig zitten borrelen met als voorgerecht een overheerlijke wrap. Daarna hebben we iedereen verzocht naar de andere zaal te gaan en hebben we alle 18 mooie prijzen onder alle aanwezigen verloot. Ondanks alle regen bleek dit ook wel een leuk element te hebben. Dames die nooit een prijs winnen, wonnen deze nu wel.

 

 

 

 

 


Rond half 6 werd het diner geserveerd. De keuken kreeg van ons een groot compliment want het eten was werkelijk overheerlijk.

Al met al was het toch een hele geslaagde dag en mocht er weer een crisissituatie ontstaan in de toekomst, bel ons gerust, want wij zijn nu door de wol geverfd.


Namens de Damescommissie
Maria van Helden