Meten is weten en uw mening telt!

Meten is weten en uw mening telt!

De afgelopen jaren hebben we u reeds een aantal keren een enquête toegestuurd. Deze heet ‘Players1st’ en wordt vanuit een extern bedrijf, met goedkeuring van het bestuur van de vereniging GCC ‘t Sybrook, de exploitant Het Rijk van Sybrook, de horeca en de golfschool per mail aan u verstuurd. Het is dus geen reclame-mail en u kunt de link in de mail rustig en zorgeloos openen en dan de enquête invullen. De enquête is anoniem en uw privacy is hierdoor gegarandeerd.

Om doorlopend inzicht te hebben, ook in het effect van acties en aanpassingen, worden enquêtes driemaal per jaar verzonden naar leden en nieuwe golfers. Steeds naar 1/3 van de database, zodat de spelers maximaal 1 enquête per jaar ontvangen, maar wel alle leden aan bod komen gedurende het jaar. Nieuwe leden zullen een andere enquête ontvangen dan leden die al langer lid zijn. De planning voor het versturen in 2019 is op 16 mei, 4 juli en 3 oktober.

De resultaten worden telkens na elke ronde door de commissie bekeken en met alle partijen (de exploitant, de vereniging, de horeca en de golfschool) besproken, waaruit vanzelfsprekend nieuwe beslissingen volgen – als voorbeeld hiervan kunnen we de wijzigingen in de horeca benoemen. Daarnaast wordt gekeken of jullie mening omtrent bepaalde zaken/aspecten is verbeterd. Dat is natuurlijk waarvoor we het doen. De tevredenheid van onze leden verhogen en dat kunnen we alleen als u ons voorziet van feedback! Met regelmaat zullen wij de diverse resultaten ook met jullie communiceren.

Mocht u de enquête dus ontvangen, dan zouden wij het zeer waarderen en fijn vinden als u de enquête wilt beantwoorden. Zoals gezegd: UW MENING TELT! En des te meer leden de enquête invullen des te completer beeld wij krijgen. 

 

Alvast bedankt voor de moeite namens de commissie,

Marc Brorens en Nicol Kraaijenzank