Met recht een voorjaarswedstrijd na weken van regen!

Met recht een voorjaarswedstrijd na weken van regen!

Wat een vooruitziende blik van onze wedstrijdcommissie. Handelen ze met voorkennis? Waar halen ze die dan vandaan?  Het geheim van de smid.

Maart de 19e is in ieder geval een schitterende dag geworden met volop zon en iedereen in de beste stemming. Een geweldige sfeer, leuke prijzen ( zeg nou zelf, zo’n enorme bak met violen wil iedereen wel winnen ! ) en bovenal heerlijke echt heerlijke taarten. Een weelde!

Het wedstrijdelement was groepsgericht, scramble 3 bal-strokeplay en ieder zette zijn beste beentje voor. Mocht dat beentje wat minder uit de verf komen dan waren er altijd je twee flightmaatjes nog die soms over een geheim wapen bleken te beschikken.

Op de prijzen was zeker gestudeerd. Ik noemde de voorjaarsviooltjes al maar naast Paaseieren geserveerd op een donzen  ( of waren het houtkrullen? ) bedje was daar ook het vaasje van Rutte met 3 oerhollandse tulpen. Maar goed dat de uitslag van de Provinciale Statenverkiezingen van twee dagen later nog niet bekend was anders had de commissie de vaasjes eerst moeten breken en waar haal je zo snel toepasselijke lijm vandaan?

De taarten, een hoofdstuk apart! In vele kleuren – rood fruit, blauwe bessen, witte kwark, bruine walnoten-, geuren -appel, peer, gember- en maten. De taarten vielen direct in de smaak, zozeer zelfs dat ze al bestormd werden voor ze op de foto gingen.
De enige foto die beschikbaar is toont dan ook moe gestreden en voldane dames die over grotendeels leeg gegeten taartbordjes mijmerend naar buiten blikken om deze geweldige dag ( en de taart ) laten bezinken.

Wat zijn we bevoorrechte mensen. Een prachtig park om er vrij en onbekommerd ons golfspel te spelen. De eensgezindheid om er met z’n allen een mooie dag van te maken. Een enthousiaste en vindingrijke commissie voor wie geen berg te hoog is. EN, lui die weten hoe ze een taart moeten bakken!

Ieder die zich voor de dag heeft ingezet : bedankt!